چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
بازدید از موزه دفاع مقدس در ایام الله دهه فجر رایگان است

علیرضا عسگری گفت: بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه رایگان است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، علیرضا عسگری با بیان این مطلب که همه ساله به مناسبت ایام الله دهه فجر، بازدید از این مجموعه رایگان بوده است، گفت: امسال نیز با موافقت مدیرعامل موزه در جهت تکریم و گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بازدید از موزه از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه برای عموم مردم رایگان خواهد بود.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه همچنین با استقبال از مجموعه‌های فرهنگی و هنری برای بازدید از این مرکز گفت: سازمان‌ها و اداراتی که خواهان بازدید گروهی از این مجموعه هستند جهت رزرو و ثبت درخواست خود به سایت موزه با نشانی www.iranrhdm.ir مراجعه کرده یا با شماره تفلن ۵۷۸۲۵۰۰۰ داخلی ۹۱۰ تماس بگیرند.

این مجموعه ملی در روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۷ و در روزهای جمعه و ایام تعطیل از ساعت ۱۰ تا ۱۷ پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

شایان ذکر است موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یکی از جاذبه‌های گردشگری تهران است که در کنار مجموعه‌هایی مانند باغ کتاب تهران، کتابخانه ملی ایران، فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی، باغ هنر و مصلای تهران به عنوان قطب فرهنگی شهر تهران در اراضی عباس‌آباد (تهران) احداث شده‌است. این موزه با زیربنای ۰۰۰ ۲۰۵ متر مربع، یکی از بزرگترین باغ موزه‌های کشور است که از بخش‌های مختلفی مانند تالارهای هفتگانه، باغ راه، دریاچه مصنوعی، آبنمایش، سالن‌های آمفی تئاتر و سراسرنما مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی تشکیل شده و با استفاده از تکنولوژی‌های دیجیتال سعی در انتقال مفاهیم تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دارد.

نشانی: میدان ونک - بزرگراه شهید حقانی - انتهای خیابان سرو - روبروی پارک طالقانی - موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین