چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
کتاب «درآمدی بر گفتمان حکمرانی خادم شهید» منتشر شد

کرمانشاه- کتاب «درآمدی بر گفتمان حکمرانی خادم شهید» به قلم تورج زینی‌وند، عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در ۱۱۰ صفحه توسط انتشارات مرصاد منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمانشاه، کتاب «درآمدی بر گفتمان حکمرانی خادم شهید» به قلم تورج زینی‌وند عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در ۱۱۰ صفحه و توسط انتشارات مرصاد وابسته به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه منتشر شد.

اخلاق و تقوای سیاسی، مردم‌داری، ولایت‌مداری، زنان و خانواده، عدالت‌خواهی، دانشگاه و آموزش و پرورش از سرفصل‌های این کتاب ۱۱۰ صفحه‌ای است.

کتاب «درآمدی بر گفتمان حکمرانی خادم شهید» طی مدت هفت ماه تدوین و به انتشار رسیده و در این کتاب سعی شده به زوایای پیدا و پنهان شیوه حکمرانی شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بپردازد که در حادثه سقوط بالگرد به همراه جمعی از مسئولان به شهادت رسید.

در بخشی از این کتاب آمده است:

رئیسی در ادامه با تاکید بر ضرورت تسریع در انجام امور با کار و حرکت جهادی افزود: دشمن موفقیت‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف را بر نمی‌تابد، اما به فضل خدای متعال و به برکت اخلاص مردم، خون مطهر شهدا و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی کشور در حال پیشرفت است و موفقیت‌های بسیاری به دست آمده که لازمه استمرار آن حرکت جهادی و تسریع در به سامان رساندن کارها است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین