به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد، فضل اله فولادی روز سهشنبه در پنجمین همایش ملی آموزش تاریخ در دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه این همایش برای ارتقای سطح کیفی و کمی دانش دبیران تاریخ سطح کشور طراحی شده است، افزود: در این همایش ۲۵۰ نفر از پژوهشگران همکاری کردند که ۱۲۰ مقاله به این دبیرخانه این همایش ارسال شد.
دبیر علمی پنجمین همایش ملی آموزش تاریخ گفت: پس از داوری آثار ارسال شده ۶۶ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی پذیرفته شدند.
لرستان پایلوت آموزش تاریخ در سراسر کشور است
وی افزود: لرستان پایلوت آموزش تاریخ در سراسر کشور است و در راستای ارتقای کمی و کیفی دانشجومعلمان و معلمان رشته تاریخ سراسر کشور تاکنون پنج همایش برگزار کرده است.
همایشهای علمی فرصتهای بی نظیری برای تبادل تجربه میان جامعه دانشگاهیان
رئیس دانشگاه فرهنگیان لرستان نیز در این همایش گفت: همایشهای علمی فرصتهای بی نظیری برای تبادل دانش و تجربیات در بین جامعه علمی و دانشگاهی است.
مهتاب چنگایی افزود: این همایشها فرصتی فراهم میکند تا دانشگاهیان در فضایی علمی در یک زمینه خاص به تبادل نظر بپردازند و برای چالش ها و مشکلات موجود به راهکارهای نوین و کارآمدی دست یابند.
وی گفت: دانشگاه فرهنگیان در این زمینه با برگزاری همایشهای علمی در ارتقا کیفیت آموزش و تربیت معلمان از جایگاه والایی برخوردار است.
دانشگاه فرهنگیان لرستان قطب رشته آموزشی تاریخ است
چنگایی گفت: دانشگاه فرهنگیان لرستان بهعنوان قطب رشته آموزشی تاریخ با همکاری معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برای توجه دقیقتر به کاربرد شیوههای نوین تدریس این حوزه و آسیبشناسی در سطوح مختلف برنامهریزی مدونی را در دستور کار دارد.
نظر شما