شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
صیانت از هویت تاریخی خلیج فارس با تولید محتوای فرهنگی

خوزستان- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: باید با تولید محتوای فرهنگی بتوانیم اهمیت و هویت تاریخی ملی خلیج فارس را برای نسل آینده حفظ کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، مجید منادی پیش از ظهر شنبه در نشست رونمایی از پوستر هفتمین کنگره ملی شعر خلیج فارس در جمع شاعران و اصحاب رسانه در اهواز اظهار کرد: نباید تنها به خلیج فارس به گوشه‌ای از جغرافیای این مرز و بوم نگاه کنیم بلکه خلیج فارس همیشه از دیرباز تاکنون مسئله هویتی، تاریخی و ملی ما محسوب شده است.

منادی با بیان اینکه دشمنان با حجمه‌های زیاد تلاش دارند در عنوان و عمل، هویت خلیج نیلگون را دستخوش تغییر کنند، اضافه کرد: اصحاب رسانه باید با انعکاس قوی و متولیان فرهنگ با تولید محتوای فرهنگی و هنری بتوانند این هویت ملی و تاریخی را به نسل‌های آینده انتقال دهند.

وی تأکید کرد: هر چقدر ظرفیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی برای خلیج فارس و هویت کشور به کار گرفته و ظرفیت‌سازی شود به غنای هویتی و فرهنگی کشور می‌افزاید که تاثیر بسزایی در آینده دارد.

منادی ادامه داد: همانطور که هر قسمت از این جغرافیا اسم خاصی دارد، نباید اجازه دهیم بدخواهان با توطئه، ریشه تاریخی و هویتی خلیج نیلگون را کمرنگ کنند و قدرت جمهوری اسلامی و تأثیرگذاری‌اش در منطقه است که موجب هراس استعمارگران شده تا هویت‌زدایی کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به اینکه کنگره ملی خلیج فارس در دوره‌های گذشته کم فروغ بود، اظهار کرد: با توجه به اینکه کنگره ملی شعر خلیج فارس پس از چند سال وقفه، در ششمین دوره به نحو مطلوبی برگزار شد، امیدواریم امسال با اطلاع‌رسانی گسترده، شاعران کشوری و استانی بتوانند با حضور پررنگ خود حجم ورودی آثار را افزایش داده و بر غنای کار بیفزایند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هندیجان نیز در این نشست بیان کرد: خلیج فارس مختص یک نام خاص نیست بلکه پیشینه تاریخی بزرگی با اقوام ایرانیان دارد.

حسین افشاری افزود: خلیج فارس با هویت سازی، هویت قومیت‌های مختلفی را در درون خود جای داده است و برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند اهمیت هویت تاریخی این خلیج را نشان دهد.

وی گفت: کنگره شعر خلیج فارس از سال ۸۸ آغاز شد که پس از چندسال وقفه در دوران کرونا، برگزاری مجدد این کنگره از سرگرفته شد. امسال در هفتمین کنگره ملی، در بخش اصلی خلیج فارس بخش آزاد در دو قالب سپید و کلاسیک برگزار می‌شود و همچنین بخش ویژه‌ای مزین به شهدای خلیج فارس اضافه شده است.

افشاری اظهار کرد: هندیجان ظرفیت و پتانسیل بالایی در زمینه نویسندگان و شاعران دارد و امیدواریم با توجه به این ظرفیت از کنگره حمایت مطلوبی شود.

هفتمین کنگره ملی شعرخلیج فارس اردیبهشت ماه در هندیجان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین