رئیس کتابخانه عمومی شهدای سنجان اراک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک گفت: کارگاه آموزشی «شاهنامه با طعم قصه و هنر» با هدف اشاعه و زنده نگه داشتن فرهنگ و تمدن کهن ایران زمین و آشنا کردن مادران و مربیان تربیتی با داستانها و شخصیتهای شاهنامه به عنوان واژگان هویت و وحدت ملی در کتابخانه عمومی شهدای سنجان با تدریس آتنا بیات (نقال و شاهنامه خوان) برگزار شد.
مرضیه بخشنده بیان کرد: شاهنامه علاوه بر اینکه از بهترین و ارزشمندترین آثار ادبی کهن ایران است، شناسنامه ما ایرانیان به شمار میرود که باید در حفظ و گسترش آن تلاش کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از طریق شاهنامه و متن شاهنامه خوانی میتوان به مفاهیمی همچون عشق، رشادت، پهلوانی، دفاع از خاک میهن، فنون رزمی و بسیاری از مسائل اخلاقی و تربیتی بیشتر آشنا شد و پی به عظمت ایران برد.
رئیس کتابخانه عمومی شهدای سنجان اراک با بیان اینکه تاثیر قصه گویی و قصه آفرینی از شاهنامه و تقویت هویت ایرانی کودکان و نوجوانان محور اصلی کارگاه آموزشی مذکور است، افزود: از تابستان سال جاری دورههای آموزشی شاهنامه خوانی و نقالی ویژه کودکان و نوجوانان در کتابخانه شهدای سنجان با تدریس آتنا بیات آغاز شده است.
بخشنده ادامه داد: آموزش صحیح خوانی و زیبا خوانی شاهنامه، شرح ادبیات شاهنامه، واژه شناسی، آموزش فن بیان و پرورش صدا، نقل داستانهای شاهنامه و آموزش اجرای نقالی و مهمتر از همه آشنایی نسل جدید با ادبیات فاخر ایران زمین از جمله اهداف عملی این کلاسهای آموزشی است.
وی تاکید کرد: کلاس آموزشی «نقالی و شاهنامه خوانی» تا رسیدن کودکان و نوجوانان به مرحله اجراهای استانی و کشوری در کتابخانه شهدای سنجان اراک ادامه خواهد داشت.
نظر شما