یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کودکان شاووری به پویش اهدای کتاب پیوستند

خوزستان- در طرح «اهدای کتاب، اهدای دانایی» اعضای کودک کتابخانه عمومی شهید بشکار شهر شاوور شهرستان کرخه به پویش اهدای کتاب پیوستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، اعضای فعال کودک و نوجوان کتابخانه عمومی شهید بشکار شهر شاوور شهرستان کرخه در اقدامی زیبا و ارزشمند، ۳۰ نسخه کتاب به کتابخانه شهر خود اهدا کردند.

اعضای ۱۱ ساله کتابخانه عمومی شهید بشکار با نام‌های اسماً خسرجی ضبع‌پور، فاطمه و روا سرخه با اهدای ۳۰ جلد کتاب به کتابخانه، علاقه فراوان خود را به مطالعه و ترویج آن در سنین کودکی و قدم در مسیر آگاهی نشان دادند.

این اعضای فعال که در بیشتر برنامه‌های فرهنگی کتابخانه مشارکت دارند، پس از اقدام زیبای خود مورد تشویق کتابدار و دیگر کودکان حاضر در بخش کودک، قرار گرفتند. قصه‌های پندآموز فارسی، قصه‌های قرآنی، کتاب‌های شعر مناسب خردسالان، کتاب‌های علمی و تخیلی کودکان از جمله موضوعات کتاب‌های اهدا شده توسط این سه عضو فعال کتابخانه بود که پس از بررسی و تایید کارشناسان منابع نهاد، ثبت و آماده‌سازی شده و برای استفاده مراجعان در قفسه‌های کتاب بخش کودک قرار گرفت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین