به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، مهدی زندیه وکیلی در نشست خبری «تشریح و تبیین اهدای نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی» با اشاره به اینکه حافظ قرآن شدن «کربلایی کاظم ساروقی» تنها معجزه زنده تاریخ معاصر به شمار میرود، بیان کرد: این مهم نشان داد که معجزات قرآن، این کتاب آسمانی لایههای مختلفی دارد و باید از آن به نحو مطلوب استفاده شود.
وی افزود: چنانچه بخواهیم آوازه این معجزه به گوش همگان برسد و در زندگی فردی و اجتماعی اثر داشته باشد، باید این رویداد به درستی در جامعه منعکس شود.
استاندار مرکزی، به اهمیت کتاب آسمانی یعنی قرآن در زندگی انسانها اشاره کرد و گفت: قرآن کتاب و راهنمای زندگی بشری است و هرچه در فرهنگ زندگی قرآنی تلاش شود، در جهت کمال قدم برداشتهایم.
زندیه وکیلی اضافه کرد: لازم است از ابزار هوش مصنوعی و فضای مجازی در تولید محتوای قرآنی استفاده شود تا اثرگذاری بیشتری در زندگی مردم داشته باشد.
به گزارش ایبنا، کربلایی کاظم کریمی ساروقی (۱۲۵۷ در ساروق شهرستان اراک –۱۳ مرداد ۱۳۳۶ در قم)، مرد بیسوادی بود که حافظ قرآن کریم شد. او کشاورزی ساده بود که به سبب حساسیت در پرداخت به موقع سهم فقرا (زکات) از محصولاتش، به نحوی معجزهآسا حافظ کل قرآن شده بود به گونهای که سورههای قرآن را نه تنها از ابتدا بلکه از انتهای آنها قرائت میکرد و در عین اینکه سواد خواندن و نوشتن نداشت، کلمات قرآن را بیدرنگ در لابهلای دیگر متون تشخیص میداد. کربلایی کاظم به وسیله علما و بزرگان بسیاری مورد آزمایش قرار گرفت.
نظر شما