به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در نیشابور، معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان اظهار کرد: نیشابور مهد علم و ادب بوده و باید بر خود ببالیم که امروز میراث دار دو فرهنگ عظیم و تمدن جهانی نیشابور، عطار و خیام هستیم.
مهدی دونده افزود: دستگاههای فرهنگی و اجرایی و مدیریت شهری باید تلاش کنیم که نیشابور را به بهترین شکل ممکن معرفی کنیم و باید دست در دست هم دهیم و در راستای معرف شخصیت عطار نیشابوری اهتمام جدی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: مسابقات برگزار شده در آموزش و پرورش، نشستهای علمی، ادبی در دانشگاه ها، نواخته شدن زنگ عطار در دبیرستان عطار، قطار گردشگری، افلاک نما و گلباران آرامگاه عطار و برنامه های متنوع پیش بینی شده، میتواند، روز ملی ماندگاری را رقم زند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور تصریح کرد: نیشابور با ۴۶۰۰ هکتار عرصه ثبتی میراثی، از جمله شهرستانهای مهم در این حوزه است و باید تلاش کنیم این شهر را به پایتخت علمی، ادبی، فرهنگی و هنری جهان تبدیل کنیم.
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش نیشابور نیز در این مراسم گفت: روزهای ملی فرصت ارزشمندی است که باید برای آن برنامه داشته باشیم.
سید مهدی قاضی گفت: برای روز ملی عطار از ماهها قبل تیم ادبی آموزش و پرورش نیشابور برنامهریزی کرده و مسابقات بربال سیمرغ ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی و جشنواره تا سیمرغ ویژه دانش آموزان متوسطه برگزار شد و زنگ عطار نیز امروز در دبیرستان عطار نواخته شد.
وی عنوان کرد: ما به تاریخچه نیشابور افتخار میکنیم و امروز نیز با بسیار خرسندیم که در شهرستان نیشابور رتبه پنج کنکور در رشته تجربی توسط احسان لطفی و کسب مدال طلای رشته شطرنج توسط دانش آموز روشا اکبری را در این شهر می بینیم.
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش نیشابور تصریح کرد: از تلاشگران و پرسنل دبیرستان عطار به عنوان دبیرخانه جشنواره «تا سیمرغ»، «بر بال سیمرغ» و دبیرستان عطار نیشابوری تقدیر و تشکر کرده و آرزو می کنیم بتوانیم در مسیر رشد ابر شهر نیشابور، وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهیم.
نظر شما