«اشارت»، «اصناف عابران»، «کشف اهل کفش»، «سیر بیسلوک»، «حکایت کفشهای پیر»، «کفش مرگ کفش زندگی» و «چشماندازهای فراسو» عنوان بخشهای این کتاب هستند.
شاعر در ابتدای کتاب مقدمهای با عنوان «درنگی در آغاز» نوشته و آورده است: «این سطرها سفرنامه کفشهایی است مجنونِ گم گشت... این شعرها برای من ادامه طبیعی فضاهایی است که پیشترها در مجموعههای «روز چندم»(1373)، «صبح قیامت بهخیر»(1380) و «کوچه باران»(1383) تجربه کردهام؛ نیز در مجموعههای «پسر بیشههای تمشک» و «مدرسه خاطره» که آماده انتشارند، به نشانی تأکیدی بر این باور که در گستره جریان شعر نو، فضاهای نامکشوف و مغتنم فراوانی را میتوان سراغ گرفت.»
«مقام سماع»، «سرگذشت»، « طرح سرخ»، «خواب خیال»، «بند و بند»، «محو»، «گزارههای ساده»، «پیشتاز»، «تقاص»، «دگردیسی»، «تلخیص»، «قیامت بنفشهها»، «اوصاف» و «عتاب» عنوان برخی از شعرهای این دفتر هستند.
نمونه شعری از این دفتر با عنوان «بند و بند»:
«چه حقایقی
در این دقایق است؛
بندها
همین که بسته میشوند،
کفشها
به راه میروند...
روحها ولی
همین که بندها
ز دل
گسسته میشوند.»
عبدالرضا رضایینیا متولد 1342 است. «چشم نوشت آهو»، «پسر بیشههای تمشک»، «مدرسه خاطره»(منظومهای برای نوجوانان)، «فرشته بفرستید»(منظومه)، «همیشه فرداست»(مجموعه غزل)، «صبح قیامت به خیر»، «روز چندم»، «کوچه باران(منظومه برای نوجوانان)، «گلدون شکسته»(منظومه)، «بخوان عین باران» و «گزینه شعرها» عنوان مجموعه شعرهای او هستند.
«کارنامه باد»، «من یوسم پدر»، «ترانههای عاشق آواره»، «پلاکاردها»، «ماه شیراز»، «آواره و خدایان زمین» و لعشق سپید، گنجشک آبی» عنوان آثاری است که با ترجمه رضایینیا منتشر شدهاند.
مجموعه شعر «کفشهای مجنونِ گمگشت» در 130 صفحه با شمارگان 2200 نسخه و قیمت 2800 تومان توسط انتشارات سپیدهباوران منتشر و راهی بازار کتاب شده است.
نظر شما