رييس انجمن حمايت از توسعه صنعت چاپ با اشاره به ضرورت اهميت آموزش در صنعت چاپ گفت: ريشه بسياري از مشكلات صنعت چاپ كشور، جدي نگرفتن مقوله آموزش و توجه به سختافزارهاي آن در سالهاي گذشته است._
وي ادامه داد: بهرهبرداري از ماشينآلات بهروز و مدرن صنعت چاپ نيازمند آگاهي از برخي كليدها و تواناييهاي يك ماشين است كه فقط اپراتورهاي حرفهاي و كارآزموده از عهده آن بر ميآيند.
ذكايي با بيان اين كه تزريق منابع مالي نميتواند نجاتگر، چاپخانهداران در اين مشكل اساسي باشد، يادآور شد: اگرچه برخي از مجتمعهاي چاپي كشور از آخرين تكنولوژيهاي روز دنيا بهرهمندند، اما اين موضوع نميتواند راهكاري براي توسعه صنعت چاپ كشور به شمار آيد.
وي تصريح كرد: تربيت نيروي انساني كارآمد، دانشآموخته و زبده از جمله راهكارهايي است كه ميتواند موجب تغيير و تحولات گسترده در صنعت چاپ كشور شود.
رييس انجمن حمايت از توسعه صنعت چاپ در بخش ديگر سخنان خود به دو مشكل عمده آموزش در صنعت چاپ كشور اشاره و عنوان كرد: اكنون بخش آموزش اين صنعت از عدم وجود استادان و معلمان زبده و كارآزموده رنج ميبرد، افرادي كه با علم در اين رشته فعاليت كنند.
ذكايي تصريح كرد: از سوي ديگر منابع آموزشي رشته چاپ به زبان فارسي محدودند و دانشجويان از كتابهاي معدودي براي مطالعه در اين رشته بهرهمند ميشوند.
به گفته وي، برگزاري دورههاي آموزشي متعدد در تهران و شهرستانها از جمله راهكارهايي است كه ميتواند به رشد و باروري صنعتگران اين حوزه كمك كند.
ذكايي افزود: در اين راستا، انجمن حمايت از توسعه صنعت چاپ در نظر دارد با برنامهريزي دورههاي مدون آموزش چاپ در بخشهاي مختلف، خلاء ناشي از مشكلات موجود در اين حوزه را پركند.
نظر شما