رمضاني در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) يادآوري كرد: كتاب "بيفلسفه ميگويم"، شامل زندگينامه شهيد حسين ادبيان و شرح سفر من به كرمانشاه براي تحقيق درباره زندگي اين شهيد، امسال به همت انتشارات سورهسبز منتشر شده است.
وي با اشاره به جذابيتهاي شخصيت اين شهيد خاطرنشان كرد: ذهنم درگير شهيد ادبيان شده و با آن ارتباط خاصي برقرار كردهام. به همين سبب، نگارش داستاني با محوريت زندگي حسين ادبيان را آغاز كردم.
اين بانوي نويسنده ادامه داد: از آنجايي كه در فضاي جنگ حضور نداشتهام، حال و هواي دوران دفاعمقدس را در كتاب "بيفلسفه ميگويم"، به خوبي به تصوير نكشيدهام. به همين سبب، احساس كردم كه نگارش يك داستان درباره شهيد ادبيان ضروري است.
فروغ رمضاني تاكيد كرد: "مريم ادبيان" خواهر شهيد، شخصيت اصلي اين داستان است. من نيز ديدهها و احساس خود را در اين كتاب و از زبان وي بيان كردهام. در واقع، ديدگاه من نسبت به جنگ در اين داستان، يك نگاه زنانه است و حالاتي مانند دلتنگيهاي مريم ادبيان براي برادر رزمندهاش، در اين اثر به تصوير كشيده ميشوند.
وي اضافه كرد: در حال حاضر، حدود 70 درصد از اين داستان نوشته شده و عنوان خاصي را براي آن انتخاب نكردهام. اما انتشارات سورهسبز و سازمان ايثارگران نزاجا به دليل محدوديت بودجه، چاپ آن را نپذيرفتند. اميدوارم كه يكي از ناشران متولي كتابهاي دفاعمقدس، چاپ اين رمان را قبول كند.
حسين ادبيان، مرداد سال 1330 در كرمانشاه متولد و در سال 1358 از دانشكده افسري شيراز فارغالتحصيل شد. او در مبارزات سياسي قبل انقلاب حضور داشت و حتي حكم اعدام او توسط حکومت پهلوی صادر شده بود. اما با وقوع انقلاب اسلامي از زندان آزاد شد.
با شروع فعاليت گروهک های ضدانقلاب در غرب كشور، گردان تكاوران مالكاشتر را تشكيل داد و اقدامات اين گردان تا دوران دفاع مقدس ادامه یافت. حسين ادبيان روز دوم ارديبهشت سال 1360 در عمليات بازيدراز به شهادت رسيد.
چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۳
نظر شما