استاد دانشگاه هنر تهران با اشاره به كاربري بودن مسابقات تخصصي چاپ اظهار داشت: برنامهريزي درازمدت مسابقات چاپ ضروري است و كارشناسان و مسوولان بايد از امروز براي پنج سال آينده اين مسابقات برنامهنويسي كنند./
وي ادامه داد: اين موضوع موجب بههمريختگي و آشفتگي كارها ميشود و عجلهاي كه دستاندركاران در اجراي كارها دارند، گاهي به كل برنامه آسيب ميزند.
صادقي تعويض هيات برگزاري مسابقات را يكي ديگر از آسيبهاي اين مسابقات دانست و عنوان كرد: حضور افراد به صورت كوتاه مدت در پروژههايي از اين دست چندان به نفع مجموعه نيست و بهتر است يك گروه يا فرد خاصي مديريت را به عهده داشته باشد.
وي تصريح كرد: مسابقات چاپ يك فضاي رقابتي براي تمام دستاندركاران چاپ است و محيط را براي همفكري و تشريك مساعي در زمينههاي كيفيبخشي آماده ميكند.
صادقي كه در دورههاي گذشته داوري بخشهايي از مسابقه را به عهده داشت، همچنين درباره اثرگذار بودن مسابقات بر بدنه صنعت گفت: اگر قوانين و استاندارد آييننامه به طور روشن و واضح بيان شود، تاثيرات بسيار ارزشمند و شگرفي بر صنعت خواهد داشت.
اين استاد دانشگاه هنر تهران خاطرنشان كرد: مسابقات چاپ رويدادي خوب و اثرگذار در صنعت است كه بايد با تكيه بر تواناييها و ظرفيتهاي بالقوه فعالان هر سال پربارتر برگزار شود.
دهمين دوره مسابقات تخصصي چاپ 26 بهمن ماه امسال با معرفي آثار برگزيده و تقدير از افراد برتر برگزار ميشود.
نظر شما