انتشارات «بک» شهر مونیخ به تازگی زندگینامه «ملکه ویکتوریا» به قلم «کاینا اورباخ» مورخ نام آشنای آلمانی را در 191 صفحه منتشر و روانه بازار کرده است.
این مورخ آلمانی ساکن انگلستان که در زمینه نجیب زادگان و اعیان و اشراف تحقیق و پژوهش می کند و در سال 2009 در زمینه ارتباط سیاسی نجیبزادگان اروپا به درجه استادی رسيده، در این کتاب با تیزبینی، دانشی عمیق و احساس توانایی روانشناسانه در درک عوالم عاطفی دیگران به تشریح زندگی و تاثیرات ملکه «ویکتوریا» که از سال 1819 تا 1901 میزیست، پرداخته است.
ملکه ویکتوریا که یک دوره زمانی تاریخی کامل به نام او نامگذاری شده، 63 سال تمام اين امپراتوری را که آن زمان حدود یک سوم جمعیت جهان را در برمیگرفت، بر پا داشته بود. در اين كتاب آمده است كه او با زیبایی، ذکاوت، کنجکاوی و توانایی قوی براي حکومت کردن، بر آینده امپراتوری بریتانیا تاثیری سرنوشتساز داشت.
«ویکتوریا» در 24 ماه می 1816 در قصر کنسینگتون به عنوان تنها دختر «ادوارد» دوک «کنت» دیده به جهان گشود.او خیلی زود پدر خود را از دست داد و از آن جا که سه عموی او هیچ فرزند مشروع در قید حیاتی نداشتند، «ویکتوریا» در سن 18 سالگی بر تخت پادشاهی تکیه زد و ملکه بریتانیا شد. او چندی بعد با پرنس «آلبرت» ازدواج کرد و حاصل این ازدواج 9 فرزند بود که در خلال سال های 1940 تا 1957 متولد شدند و بيشترشان با خانوادههای سلطنتی دیگر کشورها وصلت کردند.
طبق نوشته نویسنده این کتاب، «ویکتوریا» ابتدا همانند هر زن دیگری اداره امپراتوری برایش بسیار دشوار بود. با اين حال او زنی سرشار از ضدونقیضها بود که کشورش را به سوی مدرن شدن هدایت کرد.
نظر شما