دكتر سيد محمود ميرافضلي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، عنوان كرد: جلد نخست مجموعه كتاب «موجود زندهاي به نام سازمان» به دورههاي حيات يك سازمان اختصاص داشته و جلد دوم درباره «مدل احياء سازمانها» به منظور ارايه راهكارهاي مناسب براي بازگرداندن سازمانهاي پير و درحال زوال نگاشته شده است.
وي با اشاره به اينكه بسياري از سازمانها پس از گذراندن بيش از 70 سال از فعاليت كاري خود روند رو به زوال را سپري ميكنند، افزود: نمونه اين سازمانها در ايران بسيار است. مطالب اين كتاب براساس مدل تاريخي و اسلامي از زندگي امامان شيعه (ع) اقتباس شده است.
ميرافضلي با تاكيد براينكه در اين مجلد از مجموعه «موجود زندهاي به نام سازمان» يك مدل 80 صفحهاي ارايه شده است، اظهار داشت: اين مدل به منظور جلوگيري از پيري سازمانها طراحي شده و قابل فراگيري و كاربرد در تمام سازمانهاست. روسا، كارشناسان و كارمندان هر سازماني بايد مراقبتهاي لازم را براي پرهيز از پيري سازمانها صورت دهند.
اين مولف حوزه مديريت با بيان اينكه هر يك از امامان شيعه (ع) در موقعيتهاي مختلف فرهنگي، اجتماعي و سياسي متفاوتي قرار داشتند و در هر موقعيت استراتژي خاصي ارايه ميكردند، افزود: تئوري احياء سازمان در اين كتاب برمبناي شيوه رهبري و فعاليت امامان طراحي شده است.
وي اظهار داشت: جلد دوم كتاب «موجود زندهاي به نام سازمان؛ مدل احياء سازمانها» در 700 صفحه آماده انتشار شده است.
سهشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۳
نظر شما