سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۸
ارتقاي فرهنگ كتابخواني، اولويت شهرداي تهران در سال 90

رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداي تهران عصر امروز(20 ارديبهشت) از بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران بازديد كرد. او در حاشيه اين بازديد از ارتقاي فرهنگ كتابخواني شهروندان، به عنوان يكي از مهم‌ترين برنامه‌هاي اين سازمان در سال جاري ياد كرد./

امير خوراكيان در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اشاره به برنامه‌هاي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در سال 90 اظهار داشت: امسال اين سازمان با هدف ترويج فرهنگ مطالعه در ميان شهروندان به صورت گسترده حدود يك ميليون و 241 هزار كتاب را در ميان 78 كتابخانه وابسته به سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران توزيع كرده است.

وي ادامه داد: اجراي طرح «كتابت را جا بگذار» يكي ديگر از فعاليت‌هاي اين سازمان در سال 90 به شمار مي‌آيد. در اين طرح از شهروندان خواسته شده تا كتاب‌هايي را كه مطالعه كرده‌اند و ديگر به آنها احتياجي ندارند در اختيار شهروندان ديگر قرار دهند.

رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداي تهران عنوان داشت: در طرح «كتاب اتوبوس» نيز كتاب‌هايي كه هر هفته از سوي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران توليد شده اند، در ميان شهروندان توزيع مي‌شوند. از ديگر طرح‌هاي اين سازمان براي ارتقاي فرهنگ مطالعه شهروندان مي‌توان به طرح «كتاب مترو» اشاره كرد. امسال سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران هم از نظر كمي و هم از نظر كيفي به اين طرح توسعه خواهد داد و تعداد كتاب‌هاي بيشتري با موضوعاتي كه مورد نياز شهروندان است، در ايستگاه‌هاي مترو توزيع خواهند شد.

خوراكيان تصريح كرد: از برنامه‌هاي گسترده ديگر اين سازمان مي‌توان به استفاده شهروندان از فضاي مجازي يا فناوري IT در كتابخانه‌ها اشاره كرد. 

وي با اشاره به برنامه‌هاي فرهنگسرا ي موقت كتاب در بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران گفت: امسال علاوه بر حضور موسسه نشر تهران با حدود 250 عنوان كتاب در دو حوزه كودك و نوجوان و بزرگسال، فرهنگسراي موقت كتاب با وسعت 750 متر مربع راه‌اندازي شده است.

رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداي تهران عنوان داشت: اين فرهنگسرا پنج غرفه دارد. در غرفه «قرآن» مسابقات قرآني برگزار مي‌شود و نويسندگان قرآني حضور پيدا مي‌كنند. در اين غرفه قرآن‌هاي فرسوده و كهنه با قرآن‌هاي نو تعويض مي‌شوند. «كودك و نوجوان» عنوان غرفه ديگر اين فرهنگسراست كه در آن فعاليت‌هاي متنوعي براي ترويج فرهنگ كتابخواني در ميان كودكان انجام مي‌شود.

خوراكيان يادآور شد: در اين فرهنگسرا غرفه‌اي با عنوان «خيابان هنر» وجود دارد كه در آن از هنرمندان كتابخوان دعوت مي‌شود تا به ارايه آثار هنري خود بپردازند.

وي در پايان گفت: در فرهنگسراي موقت كتاب مشاوراني حضور دارند كه براي انتخاب كتاب مناسب به مخاطبان مشاوره مي‌دهند و به آنها كمك مي‌كنند تا كتاب مورد نياز خود را به دست آورند. 

بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط