كتاب «تاريخ نظام قضايي در ايران» از مجموعه كتابچههاي «دانستنيهاي ايران» منتشر شد. اين اثر با هدف تعميق هويت ملي دانشجويان تدوين شده است و تحولات نظام قضايي كشورمان از دوران باستان تاكنون را دربرميگيرد._
به گفته او، يك عنوان جديد از اين كتابها با نام «آيينهاي ايراني- اسلامي» در دانشگاههاي كشور در حال توزيع است.
آدمي با تاكيد بر لزوم شناخت دانشجويان از سرمايههاي فرهنگي و تمدني كشور گفت: در همين راستا، دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم اقدام به چاپ و توزيع دانستنيهاي ايران در دانشگاههاي كشور كرده است.
وي با اشاره به تنوع فرهنگي در ايران، تجلي اين تنوع در نظام دانشگاهي كشور را خاستگاه بسياري از فرصتها يا تهديدات دانست و يادآور شد: به يقين يكي از راههاي تبديل تهديدها به فرصت، تحكيم هويت ملي در وجود دانشجويان از طريق آگاهيبخشي به آنان خواهد بود.
مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي، تحكيم هويت ملي را در جريان توسعه كشور و چالشهاي ناشي از آن ضروري برشمرد و گفت: عبور سالم از اين مرحله، نيازمند آگاه كردن نيروهاي دانشگاهي جامعه از اهميت تحكيم هويت ملي است.
وي انتشار مجموعه «دانستنيهاي ايران» را در راستاي رسيدن به همين اهداف دانست و گفت: مجموعه حاضر، با زباني شيوا به نگارش درآمده است.
آدمي يادآور شد: پيدايش نظامهاي قضايي متمايز در ادوار مختلف ايران، گوياي تحولپذيري اجتماعي، سياسي و قضايي در كشورمان است.
كتاب «تاريخ نظام قضايي در ايران» نوشته «مصطفي كرمي» در چهار فصل به توصيف و بررسي تاريخ نظام قضايي ايران، از اسطورههاي باستان و ادوار پيش و پس از اسلام تا دوره جمهوري اسلامي ميپردازد.
نظر شما