غلامرضا شجاع، فعال حوزه ليتوگرافي صنعت چاپ با اشاره به اين نشست تخصصي به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: در اين نشست، روسا و هيات مديره اتحاديهها و تعاونيهاي مرتبط با صنعت چاپ و نشر كشور مانند اتحاديه و تعاوني ناشران و كتابفروشان تهران، اتحاديه صحافان تهران و تعاوني چاپخانهداران و توليدكنندگان كاغذ حضور داشتند.
وي افزود: يكي از مشكلاتي كه دستاندركاران چاپ و نشر كشور همواره با آن روبرو هستند، ورود كاغذهاي غيراستانداردي است كه معمولا بر خلاف مشخصات درج شده روي كالا به كشور وارد ميشوند.
شجاع با بيان اينكه برخي از كاغذهاي وارداتي به كشور در وزن و سايز مشكل دارند، يادآور شد: ارايه راهكار براي جلوگيري از ورود چنين كاغذهايي به كشور و جلوگيري از صدمه ديدن صنعت نشر و همچنين طرح مسايلي مانند توليد كاغذ الوان از ديگر مباحث اين نشست بود.
مشاور دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح كرد: در حالي كه 80 درصد ماشينهاي چاپ كشور 2 ورقي اند، اغلب كاغذهاي وارداتي 4 ورقي اند و اين موضوع علاوه بر اسراف در حوزه كاغذ بر كيفيت كار نيز تاثير ميگذارد.
به گفته وي، موضوع هايي مانند رايزني با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، وزارت بازرگاني و ... براي بررسي راهكارهاي توليد كاغذ در داخل كشور و جلوگيري از واردات مختلف كاغذ به كشور نيز در اين نشست مطرح شد كه در جلسات آتي به آن پرداخته ميشود.
نشست مشترك توليدكنندگان كاغذ و مقواي كشور و روساي اتحاديهها و تعاونيهاي صنفي چاپ و نشر با حضور يوسف افراش، سرپرست دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و با هدف بررسي راهكارهاي عملي توليد كاغذ و مقوا، عصر روز دوشنبه برگزار شد.
سهشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸
نظر شما