نويسنده كتاب «حكومت جهاني حضرت مهدي(عج) و استراتژي انتظار در انديشه امام خميني(ره)» آسيبشناسي تبليغ و ارايه فرهنگ مهدويت را از جمله رويكردهاي اين كتاب برشمرد و گفت: مخاطبمحوري، آسيبشناسي اجتماعي و بررسي نياز مخاطبان بايد از جمله رويكردهاي نگارش و پژوهش باشند.-
وي نگاه تحليلي ـ تاريخي و مستند را رويكرد اصلي گردآوري و بيان مطالب اين كتاب توصيف كرد و گفت: اين كتاب بر آن است تا به صورت مختصر آرا و انديشههاي مبحث مهدويت از قرون دوم و سوم اسلام، يعني زمان شيخ طوسي تا انديشههاي امام خميني(ره) را يادآور شود.
معاون پژوهشي بنياد معارف اسلامي قم آسيبشناسي تبليغ و ارايه فرهنگ مهدويت در دوره معاصر را رسالت اصلي اين اثر پژوهشي دانست و اظهار كرد: در اين كتاب به تشريح اين مساله پرداختهام كه آيا روش تبليغي و گفتماني كه اكنون از آن در مسير ترويج مهدويت استفاده ميشود، درست است و اين رويكرد در چارچوب خود قرار دارد يا خير. همچنين چرا كه افراد گوناگون از راههاي مختلفي اين موضوعات را تبيين كردهاند و سردرگميهايي را براي مخاطبان به وجود آوردهاند؟
اين محقق حوزه تاريخ و حديث با اشاره به برخي از راهكارهاي برونرفت از جايگاه كنوني تبليغي در حوزه مهدويت، بررسي وضعيت موجود و تبيين راهكارهايي را كه ضمانت اجرايي فكري و فرهنگي دارند از جمله مباحث اين نوشتار خواند.
حجتالاسلام حسيني يادآور شد: در تاليف كتاب «حكومت جهاني حضرت مهدي(عج) و استراتژي انتظار در انديشه امام خميني(ره)» نگاهي خاص داشتم، اما نه به معناي ويژه آن، يعني اين نوشتار بهگونهاي به رشته تحرير درآمده است كه علاوه بر مخاطبان خاص، دانشجويان و ساير علاقهمندان اين حوزه نيز بتوانند از مباحث فصول آن استفاده كنند.
وي در پايان تاليف چنين آثاري را بر مبناي مخاطبمحوري، آسيبشناسي اجتماعي و مطالعات ميداني به ساير نويسندگان توصيه كرد.
نظر شما