وي شيوه نگارش و زبان اين كتاب را تا حدودي متفاوت با نخستین اثر داستانی خود (خيال بازي) دانست و درباره آن توضيح داد: در «خيال بازي» زبان فاخر را انتخاب كردم، ولي بعد به گونهاي مرعوب اين زبان شدم و احساس كردم كه اين زبان هر قدر هم كه شيرين باشد، ممكن است خواننده را پس بزند، البته برخي اين زبان را دوست داشتند و بعضي آن را تقليدي ميدانستند.
سيداصفهاني افزود: نتيجه اين شد كه در كار جديدم خواستم اين زبان را بشكنم و فكر ميكنم اين نثر جديد ميتواند مخاطب را جذب كند.
اين مولف درباره نحوه گزينش موضوع اين كتاب گفت: در يک مجموعه از تحقيقات براي يک فيلمنامه به یک بيماري با نام «اختلال هذياني» برخوردم كه يكي از زير شاخههاي بيماري «هيستيري» است. هم کودکان و هم بزرگسالان و افراد مسن در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند و پزشكان در تشخيص فيزيكي و درمان اين بيماري ناتوانند. بيمار مبتلا به این بیماری نميتواند برخيزد و حتي قوه بينايياش را گاهي از دست ميدهد. ميتوانم بگويم بيماري وسواس، نوع خفیفی از اين بيماري است. از چیزهایی که درباره این بیماری آموختهام در رمانم بهره بردهام.
وي درباره ويژگيهاي محتوايي و تكنيكي رمان جديدش گفت: در فواصل بين اپيزودهاي اين داستان، با يک كابوس مواجهيم و بعد از آن نتيجهگيري رمان آشكار ميشود.
سيداصفهاني افزود: شخصيت اصلي اين داستان دختري با نام «تمنا» از يك خانواده مرفه است كه با دختر ديگري با نام «ركسانا» دوست است و در نهايت ميبينيم كه هر دو آنان بدون آنكه خودشان مطلع باشند، به بيماري اختلال هذياني دچار هستند.
وي ادامه داد: دو دختر قهرمان اين كتاب به دليل ذهنيتها و مسايلي كه دليل آنها مناسبات غلط اجتماعي است، هر كدام به گونهاي به زندگي يكديگر ضربه ميزنند.
به گفته سيداصفهاني، اين كتاب كه مراحل اداري انتشار را سپري كرده است، به زودي از سوي نشر افراز منتشر خواهد شد.
«خيال بازي»، نام مجموعه داستاني از سيداصفهاني است كه سال 88 از سوي انتشارات هيلا و ققنوس راهي بازار كتاب شد.
نظر شما