به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، هدف نويسنده از توليد اين مجموعه اين است كه به اين پرسش مهم پاسخ دهد كه «كجا چي بخوريم؟» و ميگويد: راهنماي رستورانها به اشكال مختلفي قابل توليد شدن بود و تصميم گرفتيم اين راهنما را به گونهاي توليد كنيم كه همانند راهنماهاي مشابه آن در سراسر دنيا، به راحتي قابل حمل و نقل بوده و در هر جلد آن رستورانهايي كه كنار هم قرار ميگيرند بيشترين تناسب و هماهنگي را با هم داشته باشند.
جلد نخست اين مجموعه به رستورانهايي متفاوت كه به احتمال زياد براي بيشتر خوانندگان اسامي آنها تازه است و ميتوانند با استفاده از آن تجربههاي جديدي داشته باشند، اختصاص داده شده است. جلد دوم اين مجموعه به رستورانهاي اصيل ايراني ميپردازد و در جلد سوم رستورانهاي ايتاليايي ـ اروپايي كه تعداد آنها در شهر تهران بسيار زياد شده معرفي خواهند شد.
در جلدهاي بعدي نيز سفره خانههاي سنتي، فست فودها و رستورانهاي زنجيرهاي، كترينگها و مراكز تهيه غذا و سالنهاي مجالس و تشريفات و همچنين كافي شاپهاي ممتاز تهران به همين سبك و سياقي كه در اين مجموعه جمعآوري شده، معرفي خواهند شد.
مولف اين مجموعه آورده كه براي انتشار مجموعه نخست مشكلات فراواني پيش رو داشتيم؛ از جمله اينكه تعداد بسيار كمي از رستورانهايي كه ميبايست در اين مجلد جاي ميگرفتند (كمتر از انگشتان يك دست) به دليل نا آشنا بودن با سبك كار، همكاري لازم را نداشتند و نتوانستيم در چاپ اول اين راهنما به معرفي آنها بپردازيم كه اميدواريم در جلدهاي بعدي و يا چاپهاي بعدي، اين كاستي به طور كل برطرف شود.
مجموعه نخست «راهنماي اوقات خوش» با عنوان «كجا چي بخوريم؟» به كوشش دكتر محمدرضا قديمي گردآوري شده است. هانيه خانمحمد معاون اجرايي اين پروژه و تهمينه گلستانه، احسان صفاپور، مريم منوچهري و مهناز قانع هيأت تحريريه اين مجموعه را تشكيل ميدهند.
اين كتاب راهنما كه دربرگيرنده كروكي رستورانها، نمايي از رستورانها و تصاويري از غذاهاي متنوع است با بهاي 4900 تومان منتشر شده و در دسترس علاقهمنداني است كه ميخواهند به رستورانهاي متفاوت رفته و طعم غذاهاي جديدي را تجربه كنند.
سهشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲
نظر شما