سه‌شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰
بسياري از وجود قانون جديد ثبت علايم و اختراعات بي‌خبرند!

نويسنده كتاب «ثبت بين‌المللي علايم تجاري و كنوانسيون‌هاي مربوط» توليدكنندگان و تاجران را مهم‌ترين مخاطبان اين كتاب دانست و گفت: بسياري از افراد از وجود قانون جديد ثبت علايم و اختراعات بي‌خبرند!-

مرضيه نصراللهي، نويسنده اين اثر، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عنوان كرد: قانون جديد ثبت علايم و اختراعات پس از هفتاد و شش سال در ايران بازبيني شد. اين قانون متعلق به 1310 و بسيار متروك و بي‌استفاده بود و پس از بازبيني، به قانوني جديد تغيير يافت.

وي با اشاره به بررسي اين قانون در پايان‌نامه تحصيلي‌اش گفت: با پيشنهاد استاد راهنماي پايانه‌نامه، بررسي قانون جديد ثبت علايم و اختراعات ايران را به عنوان موضوع آن انتخاب كردم.

نصراللهي به ناشناخته بودن اين قانون حتي در نزد افرادي كه به آن نياز دارند، اشاره كرد و گفت: صنعتگران، توليدكنندگان و سرمايه‌داران بزرگ كه مهم‌ترين مخاطبان اين قانون‌اند، شايد حتي از وجود آن بي‌خبر باشند يا از روند آن اطلاعي نداشته باشند.

وي افزود: با پيوستن ايران به برخي موافقت‌نامه‌هاي تجاري، تاجران، توليدكنندگان و سرمايه‌گذاران كشور ما نيز به استفاده از قانون ثبت علايم و اختراعات احتياج پيدا مي‌كنند، در حالي كه تلاش چنداني براي شناساندن اين قانون در كشورمان انجام نشده است.

نصراللهي نگارش اين اثر را تلاشي براي شناساندن اين قانون دانست و گفت: نياز است تا كتاب‌هاي ديگري نيز در چنين حوزه‌اي نوشته شوند.

به گفته اين نويسنده، قانون ثبت علايم و اختراعات، از مالكيت صنعتي و تجاري افراد و كشورها بر محصولاتشان حمايت مي‌كند. ثبت شدن يك اختراع، كشف يا محصول تجاري و صنعتي، دفاع و حمايت از اين محصولات را در برابر سوءاستفاده‌ها براي مالكان آنها ميسر مي‌كند. 

كتاب «ثبت بين‌المللي علايم تجاري و كنوانسيون‌هاي مربوط» به تازگي از سوي انتشارات خرسندي منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط