حجتالاسلام محمدعلي صادقي، مدير كتابخانه دانشكده علوم حديث شهر ري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) عنوان كرد: علاوه بر دانشجويان، استادان دانشكده، طلاب و پژوهشگران حوزههاي حديث، علوم قرآني و تاريخ نيز ميتوانند از امكانات اين كتابخانه استفاده كنند.
وي گفت: كتابخانه تخصصي علوم حديث با افتتاح دانشكده در سال 1378 فعاليت خود را آغاز كرده است و اكنون از لحاظ رتبه علمي، بعد از كتابخانه آلالبيت(ع) و كتابخانه دارالحديث قم، سومين كتابخانه تخصصي حوزه علوم حديث است.
حجتالاسلام صادقي گفت: در دانشكده علوم حديث، علاوه بر كتابخانه تخصصي علوم حديث و علوم قرآني و تاريخ، كتابخانههاي دو چهره ماندگار يعني استاد علي اكبر غفاري و علامه علي دواني نيز به طور مستقل نگهداري و مورد استفاده مراجعان قرار ميگيرند.
به گفته وي، كتابخانه علوم حديث شهر ري، هماكنون دو هزار عضو ثابت دارد.
وي افزود: علاوه بر اين بخشها، پاياننامههاي ويژه دانشجويان دانشكده و دانشجويان رشتههاي مشابه در ساير دانشگاهها و همچنين نشريات حوزه معارف اسلامي نيز در كتابخانه علوم حديث نگهداري و در اختيار علاقهمندان گذاشته ميشوند.
حجتالاسلام صادقي با بيان اينكه دانشكده علوم حديث براي تكميل منابع مورد نياز كتابخانه خود همواره در نمايشگاههاي تخصصي كتاب در داخل و خارج از كشور شركت كرده، گفت: تا كنون كتابهاي بسياري از كشورهاي سوريه، لبنان و عربستان خريداري كردهايم.
وي گفت: اكنون نمايشگاهي از آخرين كتابهايي كه كتابخانه خريداري كرده است در دانشكده برپاست و دانشجويان ميتوانند با آخرين منابعي كه خريداري شده است پيش از ورود به مخزن كتابخانه آشنا شوند.
شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۰
نظر شما