علي مغاني به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: بسياري از چاپخانههاي دولتي براي انتشار روزنامه يا نشريات مجوز فعاليت دارند، اما متاسفانه با گسترش فعاليتهاي خود، كارهاي متفرقه نيز انجام ميدهند.
وي ادامه داد: اغلب چاپخانههاي دولتي در قالب موسسه فرهنگي فعاليت ميكنند و چهار درصد ماليات ارزش افزوده را نميدهند و قيمت نهايي آنها 9 درصد از قيمت چاپخانههاي خصوصي پايينتر است.
مغاني با تاكيد بر اينكه فعاليت چاپخانهداران خصوصي و دولتي در شرايط مساوي و يكساني نيست، اظهار كرد: اين چاپخانهها بدون اينكه در شرايط يكساني با چاپخانههاي خصوصي باشند به راحتي در مناقصهها شركت ميكنند، در حالي كه چاپخانهدار خصوصي ماليات و ارزش افزوده را پرداخت ميكند.
وي تصريح كرد: چاپخانههاي دولتي قيمت پايينتري نسبت به چاپخانههاي خصوصي به مشتري پيشنهاد ميدهند و اين تفاوت قيمت موجب ضرر به بخش خصوصي ميشود.
به گفته رييس اتحاديه چاپخانهداران مشهد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي بايد برنامهريزي منظم و مدوني براي جلوگيري از اين مشكلات انجام دهند، همچنين بازرسان دولتي بايد مشكلات موجود در اين بخش را رصد و به آن رسيدگي كنند.
مغاني يادآور شد: صنعت چاپ در مشهد اكنون در وضعيت خوبي است و حدود 10 چاپخانه خصوصي كاملا مجهز با سرمايهگذاريهاي كلان در كنار ديگر چاپخانهداران اين شهر نيازهاي مشتريان را برطرف ميكنند.
یکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۳
نظر شما