دوشنبه ۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۷
زندگينامه خلبان شهيد «ابراهيم پوردان» را مي‌نویسم

احمد مهرنيا كه مشغول تدوين زندگينامه خلبانان نيروي هوايي ارتش در دوران جنگ است، از امتناع خلبان شهيد ابراهيم پوردان در زمان حیاتش براي مصاحبه خبر داد و گفت: سعي مي‌كنم كه زندگينامه اين شهيد را بر اساس گفت‌وگو با خانواده منتشر كنم.-

اميرسرتيپ خلبان احمد مهرنيا در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) با اشاره به حضور اميرسرتيپ خلبان شهيد ابراهيم پوردان در عمليات اچ 3 اظهار کرد: وقتي مشغول گردآوري اطلاعات درباره اين عمليات بودم، بخشي از خاطرات خلبان ابراهيم پوردان از عمليات اچ 3 را ضبط كردم و كه در كتاب «حمله به الوليد» منتشر شده است.

وي كه اكنون مشغول نگارش جلد دوم و سوم مجموعه كتاب‌هاي «ستاره‌هاي نبرد هوايي» است، ادامه داد:‌ زندگينامه جمعي از خلبانان نيروي هوايي ارتش كه در عمليات‌هاي دوران دفاع‌‌مقدس حضور داشته‌اند، در اين مجموعه گردآوري شده‌اند.

اين نويسنده ارتشي گفت: متاسفانه وقتي سراغ اميرسرتيپ خلبان شهيد ابراهيم پوردان رفتم، از گفت‌وگو براي نگارش زندگينامه‌اش خودداري كرد. کم‌توجهي به خلبانان دوران دفاع‌مقدس باعث چنین واکنش‌هایی شده است.

احمد مهرنيا افزود: براي تدوين مجموعه سه جلدي «ستاره‌هاي نبرد هوايي» فقط زندگينامه 170 خلبان را گردآوري كرده‌ام. اين در حالي است كه متاسفانه ما در هر سال، برخي از آن‌ها را از دست مي‌دهيم.

اين خلبان دوران دفاع‌مقدس گفت: سعي مي‌كنم كه زندگينامه شهيد ابراهيم پوردان را بر اساس گفت‌وگو با خانواده و همرزمانش، در مجلدات بعدي «ستاره‌هاي نبرد هوايي» منتشر كنم. اين مجموعه توسط انتشارات سوره‌مهر به چاپ خواهد رسيد.

ابراهيم‌ پوردان، روز سوم ارديبهشت ماه 1330 متولد و در سال 1351 وارد نيروي هوايي ارتش شد. وي در طول هشت سال دفاع‌مقدس، هميشه در پايگاه هوایی شهيد نوژه آماده پرواز بود.

پوردان يكي از قهرمانان عمليات اچ 3، حمله هوايي به منطقه الوليد عراق بوده كه امام‌خميني (ره) درباره خلبانان شركت‌كننده در اين عمليات فرمودند: «شما معجوني از نيروي الهي و نيروي هوايي هستيد و اگر من از دعا چيز بيشتري‌ داشتم هديه مي‌كردم به شما.»

پوردان در يك پرواز، مجبور به خروج اضطراري(اجكت) از جنگده‌اش شد و بر اثر همين حادثه، جانباز شد. وي حدود 10 سال هم معلم خلباني بود و سرانجام در روز سوم دي ماه 1390 بر اثر تشديد بيماري ناشي از مجروحيت در دوران دفاع‌مقدس به شهادت رسيد.

پيكر اين خلبان سال‌هاي جنگ، امروز (پنجم دي ماه 90) به سوي بهشت زهرا(س) تشييع شد. مراسم گراميداشت اين شهيد، روز چهارشنبه از ساعت 30/15 در مسجد سيدالشهدا(ع) در شهرك شهيد شجاعي برگزار خواهد شد.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    من سال ۷۹ افتخار این را داشتم در پایگاه دهم شکاری چابهار راننده ایشان باشم بسیار مرد بزرگی بود حیف که قدرش را ندونستن این خلبان بی نظیر باید در پایگاه بهتری خدمت میکرد نه پایگاه دهم که یک تبعید گاه بود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط