مسعود فرشيفريد در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: متاسفانه در سالهاي اخير برخي از سازمانها و نهادها واحد چاپخانه را در كنار ديگر فعاليتهاي خود راهاندازي كردهاند كه علاوه بر انجام امور چاپي آن سازمان از بيرون نيز سفارش دريافت ميكرد.
وي ادامه داد: هيات دولت ماه قبل مصوبه ممنوعيت تاسيس چاپخانه در سازمانهاي دولتي را تصويب كرد و اكنون اين مصوبه به آييننامه اجرايي تاسيس و نظارت بر چاپخانهها افزوده شده است.
فرشيفريد با اشاره به ديگر مصوبات اين نشست، اظهار كرد: در بخش شرايط متقاضيان براي تاسيس چاپخانه نيز موضوع ارايه طرح تجاري از سوي متقاضي به اين بخش اضافه شد.
وي تصريح كرد: هر فرد متقاضي ديگر نميتواند با ثبت يك اسم، مجوز چاپخانه دريافت كند، زيرا كار چاپخانهداران بايد سودمند و هدفمند باشد و صنعت چاپ كشور در مسيري درست رهنمون شود.
به گفته فرشيفريد، بر اين اساس درخواست دريافت مجوز از سوي متقاضي در يك كميته بررسي ميشود و خلاءها و فرصتهاي سرمايهگذاري در بخشهاي مختلف به وي ارايه ميشود.
وي همچنين از تامين نيازهاي آماري صنعت چاپ در بخشهاي مختلف خبر داد و افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي اين صنعت به زودي با همكاري مركز آمار ايران، اطلاعات صنعت چاپ را استخراج و در اختيار تشكلها و انجمنهاي فعال در اين صنعت قرار دهد.
کمیته کارشناسی مشورتی صتعت چاپ در کنار شورای سیاستگذاری صنعت چاپ فعالیت ميكند و آنچه قرار است در شورا مطرح شود ابتدا از سوی این کمیته تهیه و تنظیم و سپس در شورا مطرح و تصویب شود. این کمیته نقش مشورتی برای شورای سیاستگذاری صنعت چاپ دارد و همه مباحث در نهایت باید به تصویب شورا برسد.
یکشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۳
نظر شما