دوشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۱
آماده‌سازي دريافت مجوز چاپخانه براي واحدهاي صحافي

رييس اتحاديه صحافان تهران در مجمع عمومي اين اتحاديه با اشاره به فعاليت‌هاي چهار سال گذشته اعضاي هيات مديره گفت: در تعامل و رايزني با مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي توانستيم شرايط دريافت مجوز چاپخانه را براي صحافي‌هايي كه از امكانات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري مناسب برخوردار بوده‌اند فراهم كنيم.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، جليل غفاري‌رهبر در اين مراسم كه با حضور جمعي از فعالان و دست‌اندركاران رسته‌‌ها و گروه‌هاي زيرمجموعه اتحاديه صحافان برگزار شد، با ارايه گزارشي درباره عملكرد چهار ساله هيات مديره، ‌اظهار كرد: در چهار سال گذشته، 306 واحد صنفي براي دريافت يا تمديد پروانه كسب به اتحاديه مراجعه كردند، همچنين اكنون 30 پرونده بررسي پروانه كسب در دست بررسي است.

وي ادامه داد: اكنون 651 واحد صنفي عضو اتحاديه هستند كه برخي از اين افراد از اعضاي قديمي، عده‌اي جديد و بعضي ديگر از سوي صنف شناسايي و به اتحاديه معرفي شده‌اند.

غفاري‌رهبر با بيان اين كه شناسايي و ساماندهي اعضاي بدون مجوز يكي از فعاليت‌هاي اصلي اين اتحاديه در سال‌هاي اخير بوده است،‌ اظهار كرد: پرونده برخي از واحدهاي صنفي كه بدون پروانه كسب مشغول فعاليت بودند، با اولويت‌بندي در دستور كار اتحاديه قرار دارد.

وي تصريح كرد: يكي از دغدغه‌هاي صحافان در سال‌هاي مختلف، فضاي محدود صحافي‌هاي موجود بود كه كار را براي دست‌اندركاران و فعالان اين صنف سخت مي‌كرد، اتحاديه با مشاركت اتحاديه‌هاي چاپخانه‌داران تهران و ليتوگرافان بستر مناسب را براي ايجاد مجتمع صنفي صنعت چاپ فراهم كرده است و به زودي نتايج آن اعلام مي‌شود.

رييس اتحاديه صحافان تهران در بخش ديگر سخنان خود به هزينه‌هاي گزاف درمان براي فعالان حوزه صحافي اشاره كرد و افزود: در رايزني با برخي از شركت‌هاي بيمه‌، اكنون تمام خانواده صحافان مي‌توانند از خدمات بيمه تكميلي استفاده كنند و بخشي از هزينه‌هاي درماني خود را در صورت نياز كاهش دهند.

غفاري‌رهبر همچنين به محدوديت‌هاي موجود در اتحاديه اشاره كرد و گفت: هيات مديره اتحاديه در سال‌هاي اخير در شوراي سياستگذاري نمايشگاه بين‌المللي چاپ و بسته‌بندي تهران نقش پررنگي داشته است.

به گفته وي، پيش از اين اتحاديه صحافان تهران حضور پررنگ و منسجمي در فعاليت‌ها و تشكل‌هاي مختلف نداشت اما خوشبختانه با هوشياري اعضاي صنف اين امر محقق شده است و اكنون اتحاديه با تشكل‌هاي صنفي ديگر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تعامل خوبي دارد.

غفاري‌رهبر با بيان اين‌كه اتحاديه در تلاش است مشكلات اصناف و فعالان اين حوزه را برطرف سازد، اظهار كرد: با توجه به وضعيت نابسامان ارز در كشور، ضروري است تعاوني صحافان بار ديگر فعاليت خود را آغاز كنند و در اين ميان اعضا بايد تلاش ويژه‌اي براي فعاليت مجدد اين تعاوني انجام دهند.

وي با اشاره به نامه ارسالي اتحاديه به وزارت بازرگاني در ارديبهشت ماه امسال، گفت: در اين نامه بخش عمده‌اي از مشكلات صحافان به صورت جزيي و نكته‌اي بيان شد اما متاسفانه اكنون كه در دهمين ماه سال 1390 قرار داريم، هيچ پاسخي به نامه ما داده نشده است.

رييس اتحاديه صحافان تهران، از لزوم تسهيلات بانكي براي رشد و توسعه فعاليت در بخش صحافي به عنوان يكي از ضروريات اين حوزه نام برد و افزود: صحافان براي تامين مواد اوليه مورد نياز، سرمايه در گردش و زمينه‌سازي براي ورود ماشين‌هاي چاپ به كشور نيازمند تسهيلات بانكي با سود پايين‌اند كه متاسفانه كار در پيچ و خم‌هاي اداري نيمه‌تمام باقي مي‌ماند.

غفاري‌رهبر  درباره بي‌ثباتي قيمت و كمبود مواد اوليه صحافان نيز عنوان كرد: متاسفانه نبود مواد اوليه مورد نياز صحافان موجب شده است كه انگيزه كار در ميان واحدهاي صنفي كاهش پيدا كند و اين موضوع منجر به تعطيلي كارگاه‌هاي صحافي در سال‌هاي اخير شده است.

وي  به مشكلات مالياتي صحافان اشاره كرد و گفت: افزايش سالانه ماليات در سال‌هاي اخير با ضريب 15 درصدي و محدوديت‌هاي مالي موجود در اين حوزه موجب دلسردي بسياري از دست‌اندركاران در حوزه‌هاي مختلف شده است.

در پايان اين نشست، نامزدهاي انتخابات اتحاديه صحافان تهران شامل سيد اسمعيل جهان‌مرادنوري، عباس حسيني، جمشيد خدابنده‌لو، احمد دلشاد اقدم، كامران ربطي ذوالپيراني، سيد صفر طاهريان، سيد اصغر غميلوي كلوچه، علي فرج‌تبريزي، محمدرضا كفاش علمداري، مسعود لرستاني، عليرضا مهدي‌نيا، جليل غفاري‌رهبر و محمود نظري قهروي نيز خود را معرفي كردند.

مجمع عمومي اتحاديه صحافان تهران، ظهر امروز (19 دي) از ساعت 11 تا 14 در تالار سياره برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط