«مصطفي چترچي» بار ديگر، جلوههاي زندگي مدرن را به داستانهاي قديمي فارسي آورد و درباره «دردسرهاي آقا گرگه از پيامكهاي شنگول و منگول» نوشت.-
داستان اينبار در فضايي مدرنتر اتفاق ميافتد، فضايي كه نمادهاي زندگي شهري در متن و تصاوير آن نشان داده شده است؛ نمادهايي همچون گوشي تلفن همراه، تيرهاي چراغ برق و دكلهاي غولپيكر مخابراتي.
گرگ، به عادت همان داستان قديمي منتظر است تا «خانم بزي» از خانه خارج شود؛ او نقشههايي براي فريب بزغالهها در سر دارد اما بزغالهها هوشيارتر از قهرمانان داستانهاي قديمياند و البته محصولات فناوري به كمك آنها ميآيد و نقشههاي گرگ يكي بعد از ديگري نقش بر آب ميشود.
همچون داستان افسانه قديمي شگول و منگول، اينبار هم گرگ با ترفندهايي به سراغ بزغالهها ميآيد. يكبار خودش را به جاي مادر آنها جا ميزند و بار ديگر نقش مامور پست را باز ميكند و سعي دارد با وعده تحويل خبر برنده شدن جايزهاي بزرگ، بچهها را وادار كند تا در خانه را به روي او باز كنند!
تنها ماندن كودكان در خانه، مراجعه افراد ناشناس به منزل و لزوم هوشياري كودكان در چنين موقعيتهايي از جمله نكات آموزشي است كه نويسنده داستان به آن توجه كرده است.
کتاب «دردسرهاي آقا گرگه از پيامكهاي شنگول و منگول»، از دو داستان كوتاه تشكيل شده است؛ داستانهايي كه با استفاده از يك خط داستاني ساده و با بهرهگيري از كمي تخيل و تكرار داستاني قديمي، داستاني آموزشي را بازگو ميكنند.
این کتاب نوشته «مصطفی چترچی» است و تصويرگري آنرا «محسن جمالی» برعهده داشته است.
اين اثر را انتشارات «هنركده» و «همداد» به بهای 700 تومان برای مخاطبان گروه سنی «الف» و «ب» یعنی کودکان 3 تا 9 سال منتشر كردهاند.
نظر شما