يوسف افراش در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: پيش از اين بارها حمايت معنوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از راهاندازي اين شهرك را اعلام كرده بوديم.
وي ادامه داد: حمايت مادي از شهرك نيز در صورت توجيه و اغناي وزارتخانه نسبت به برنامهها و كارهاي مقدماني انجام شده، انجام ميشود.
افراش با بيان اينكه موضوع شهرك چاپ بايد به شكل اساسي، هدفمند و در راستاي ضوابط و مقررات كشوري دنبال شود، اظهار كرد: در صورتي كه همه اين ضوابط رعايت شود، ميتوان راهكارهاي حمايتهاي مادي و معنوي از اين شهرك را بررسي كرد.
وي تصريح كرد: پيش از اين در جلساتي با معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد اين موضوع بررسي شده و ما نيز به دنبال مستندات طرح شامل خريداري زمين، موافقت شهرداري و استانداري، تغيير كاربري و ... هستيم و در صورتي كه اين مدارك محرز شود، وزارتخانه ميتواند حجم حمايتهاي مالي خود را نيز اعلام كند.
افراش با اشاره به اثرات راهاندازي شهرك چاپ و نشر، يادآور شد: بحث تجميع واحدهاي چاپي امروزه در كشورهاي مختلف موثر بوده، زيرا كيفيت كار را بالا برده و هزينههاي جانبي را براي دستاندركاران اين حوزه تقليل داده است.
به گفته سرپرست دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، با راهاندازي اين شهرك، دسترسي به اطلاعات و توانمنديهاي صنعت چاپ كشور براي وزارت ارشاد نيز راحتتر ميشود و كار نظارت بر چاپخانهها نيز آسانتر صورت ميگيرد.
طرح راهاندازي شهرك چاپ و نشر تهران از سوي پنج اتحاديه چاپخانهداران تهران، ليتوگرافان، صحافان، ناشران و كتابفروشان و صباغان تهران (چاپ روي پارچه) از اوايل سال 1390 مطرح شده است. محل مورد نظر اين شهرك در نزديكي منطقه احمدآباد مستوفي واقع است.
یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۲
نظر شما