ريیس حوزه هنری بوشهر در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اعلام این خبر گفت: با انتشار اين 11 جلد كه مجموعه آثاری از نویسندگان و مترجمان استان محسوب ميشود، تعداد كتابهاي این مجموعه به 26 جلد رسيده است.
سیدمحمد حسین سیدزاده با اشاره به فهرست برخي از اين آثار، ادامه داد : «دالکی در گذر زمان» نوشته اکبر صابری و سید اسماعیل حسیننژاد، «شیخ حسین چاهکوتاهی» اثري از احمد فرامرزی، «محمد خاندشتی» به قلم عبدالمجید زنگویینژاد و «ریشهشناسی واژگان منتخب گویش بوشهری» نوشته سید عبدالعزیز بلادی برخي از اين جلدهاي اين دانشنامه به شمار ميآيند.
وي افزود: كتابهاي ديگري مانند «فرهنگ واژگان محلی بوشهر»(جلد دوم) نوشته فرید میرشکار، «ماهیهای خلیج فارس» اثري از عبدالحسین کنین، «هلندیها در خلیج فارس و بوشهر» به قلم دکتر ویلم فلور و ترجمه حسن زنگنه، «میرمهنا» به قلم دکتر سیدجعفر حمیدی، «نیمه سمفونی دریا» اثري از منصور بهرامی و «الابرار» به کوشش دکتر عبدالکریم مشایخی، از جمله مجلداتياند كه ارديبهشت ماه رونمايي ميشوند.
سیدزاده همچنين مستندسازی از هویت تاریخی و فرهنگی بوشهر را از اهداف اصلی دانشنامه استان بوشهر ذکر کرد و يادآور شد: این دانشنامه به مردم استان بوشهر به ویژه به جوانان کمک میکند تا با داشتهها، توانمندیها و میراث تاریخی و فرهنگی زادگاه خویش بیش از پیش آشنا شوند.
مدیر پروژه دانشنامه استان بوشهر تصریح کرد: در این 11 جلد دانشنامه تلاش شده تا تمام اطلاعات و آگاهی تاریخی، هنری، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، رجال و مذهبی مربوط به استان بوشهر در قالب تکنگاریهای علمی و روشمند گردآوری، تجزیه و تحلیل، نوشته یا ترجمه شوند.
مراسم رونمایی از 11 جلد دانشنامه در اردیبهشت ماه با حضور علاقمندان به فرهنگ وادب استان بوشهر، نویسندگان و محققان انجام میشود.
چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰
نظر شما