یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۵
«كتاب سايه‌بان شهر» چتر خود را بر نمايشگاه كتاب مي‌گشايد

رييس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از برپایی فرهنگسرای موقت کتاب در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد. برگزاری نشست‌های تخصصی، شاهنامه‌خوانی، قصه‌گویی، رونمایی از کتاب و نشست با نویسندگان از جمله برنامه‌هاي اين فرهنگسرا است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب (ايبنا) به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، امیر خوراکیان، ريیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: برنامه‌های این فرهنگسرا در قالب بخش‌های نمایشگاهی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، شامل اجرای نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی، غرفه فعالیت‌های قرآنی، عرضه محصولات مکتوب شهرداری تهران، غرفه کودک، توزیع محصولات و برگزاری مسابقات فرهنگی و همچنین برنامه‌های میدانی ارايه خواهد شد.

وی به برگزاری نشست‌های تخصصی فرهنگسرای کتاب به صورت روزانه و در شش نوبت اشاره کرد و افزود: بازآفرینی تصویری اثر مهدی آذریزدی برای نوجوانان برنامه‌ای است که در قالب نشست «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» در فرهنگسرای کتاب اجرا می‌شود. در این برنامه یکی از قصه‌های کتاب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» توسط قصه‌گویان متبحر با زبان ساده، روان و هنرمندانه برای 100 نفر از نوجوانان خوانده می‌شود.

خوراکیان گفت: در اين فرهنگسرا نوجوانان پس از فراگیری مفهوم قصه با بهره‌گیری و افزودن فناوری‌های روز به بازنویسی و بازآفرینی می‌پردازند. همچنين دانش‌آموزان در كارگاهي ديگر با استفاده از تکنیک کلاژ و با افزودن فناوری‌های نوین، قصه را تصویرگری می‌کنند. در پایان هر برنامه، آثار تولیدشده داوری و به برترین‌ها هدایایی اهدا می‌شود.

وی نشست‌های تخصصی قرآنی و تلاوت قرآن کریم، نمایشنامه‌خوانی، شاهنامه‌خوانی، قصه‌گویی و انجام بازی‌های سنتی، رونمایی از کتاب و نشست با نویسندگان را از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای کتاب عنوان کرد و ادامه داد: در این فرهنگسرا، عصرانه شاعری با حضور اعضای کانون‌های ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و شاعران برگزیده برگزار خواهد شد.

خوراکیان با اشاره به فعالیت برنامه‌سازان رادیو تهران در این فرهنگسرا و اجرای برنامه‌های ویژه در حوزه کتاب و کتابخوانی گفت: برپایی خیابان هنر با مشارکت 30 هنرمند در رشته‌های گوناگون هنری، نمایش کتاب تصویری بزرگ از دو اثر از مجموعه کتاب‌های مترو و نمایش تابلوی اطلس کتاب تهران، از جمله برنامه‌های محیطی این فرهنگسرا است.

ريیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به برگزاری مسابقه روزانه 10 در 10 اشاره کرد و گفت: این مسابقه با همکاری روزنامه همشهری اجرا می‌شود و کتاب‌های مسابقه از میان آثاری انتخاب شده است که مقام معظم رهبری، خواندن آن‌ها را توصیه کرده‌اند. در قالب این مسابقه، کتابی در ده سطر معرفی می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با شناسایی اثر معرفی شده و ارسال پاسخ خود در قالب پیام کوتاه به سامانه 20001837 در این مسابقه شرکت کنند.

خوراكيان درباره کارگاه‌های تخصصی فرهنگسرای کتاب اظهار كرد: کارگاه آموزش مهارت‌های پنج‌گانه مطالعه شامل خلاصه‌نویسی، کلی‌خوانی، دقیق‌خوانی، مدیریت برنامه‌ریزی زمان و آمادگی برای امتحانات با عنوان «کتابت را قورت بده» و کارگاه‌های قصه‌درمانی و آموزش قصه‌گویی از جمله کارگاه‌هایی است که در این فرهنگسرا تشکیل می‌شود.

وی گفت: عرضه محصولات فرهنگسرای قرآن از جمله «نمازآموز» و «قرآن‌آموز»، برگزاری کارگاه‌های پاسخ به سوالات قرآنی و شرعی و تصحیح قرائت نماز، معرفی سامانه تلفنی قرآنی 144 و بلوتوث کتاب‌های قرآنی از جمله برنامه‌های غرفه قرآن این فرهنگسرا است.

خوراكيان افزود: عرضه نزدیک به هزار اثر مکتوب سازمان‌های تابعه مدیریت شهری تهران، معرفی مجموعه کتابخانه‌های مدیریت شهری و عضوگیری برای کتابخانه‌های تابع مدیريت شهری تهران با 50 درصد تخفیف و معرفی اعضای نمونه کتابخانه‌های شهرداری تهران از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای کتاب است.

وی به برنامه‌های غرفه کودک فرهنگسرای کتاب اشاره كرد و گفت: آموزش فرآیند تولید کتاب از کاغذسازی تا عرضه کتاب در فروشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، انتقال پیام‌های تربیتی با موضوع کتاب با بهره‌گیری از تصاویر، عرضه کتاب «یار مهربان» و دیگر محصولات فرهنگی سازمان در حوزه کودک، برپایی ایستگاه نقاشی و ایستگاه سنجش هوش کودکان با استفاده از بازی «هوش‌آزمای اخلاق شهروندی» از دیگر برنامه‌های غرفه کودک در فرهنگسرای کتاب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط