وي تنها راه رشد فكري وعقلاني بشر را در كتاب و كتابخواني دانست و افزود: هر ميزان فرهنگ كتابخواني و اقبال به كتاب در جامعه توسعه يابد، رشد فكري و عقلاني بشر نيز توسعه پيدا خواهد كرد.
حجتالاسلام نكونام با بيان اينكه مكتب انبيا بر اساس كتاب استوار است و انسانهاي ماندگار از طريق آثار مكتوبشان ماندگار شدهاند، تاكيد كرد: سرمايهگذاري در حوزه رشد كتاب و ارتقاي جايگاه كتابخواني در جامعه به هر ميزان كه نياز باشد، بايد از لحاظ مالي و فكري توسعه پيدا كند.
امام جمعه شهركرد از مديران و متوليان حوزه كتاب در استان خواست اتاق فكر و كميتهاي متشكل از نخبگان، مبتكران و متفكران استاني را براي هم انديشي حول مباني اصلي و ريشهاي فرهنگ كتابخواني تشكيل دهند.
مديركل كتابخانه هاي عمومي استان نيز در اين ديدار به معرفي تشكيلات و ساختار اداره كل كتابخانههاي استان پرداخت.
بهروز صادقي با اشاره به منابع مالي و درآمدي كتابخانههاي عمومي استان، مساعدت ائمه جمعه استان را در جذب موقوفات و خيرين در كتابخانهسازي و اهداي زمين را خواستار شد.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه تريبونهاي نماز جمعه بيشترين نقش را در اطلاعرساني و روشنگري اذهان عمومي دارند، خواستار تبليغ و ترويج كتابخواني از طريق تريبون هاي نماز جمعه استانيم.
صادقي همچنين گزارشي از كميته نهضت مطالعه مفيد استان و معرفي نرمافزارهاي نمايه كتابداري، طرح «كتاب من» و نمايه نشريات را ارايه كرد.
نظر شما