جمعه ۲ تیر ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰
رشد شاخص‌های کتابخانه‌ای در کتابخانه‌های استان اردبیل

کتابخانه‌های استان اردبیل در سال 1390 نسبت به سال 1389 از جنبه شاخص‌های کتابخانه‌ای و هم از جنبه فعالیت‌های فرهنگی رشد داشته‌اند، به‌گونه‌ای که کتابخانه‌های این استان به رتبه هشتم کشور رسیدند._

صادق فرهمند، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد:در بيست و هفتمين گردهمايي مديران كل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور هم كتابخانه‌هاي عمومي استان اردبيل رتبه هشتم كشوري را میان كتابخانه‌هاي عمومي سراسر كشور كسب كردند و جزو استان‌هاي برتر و شایسته تقدير دبيركل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور قرار گرفت. 

وی ادامه داد: شاخص‌های کتابخانه‌ای استان اردبیل، بیانگر پیشرفت در عرصه ارایه خدمات کتابخانه‌ای، امانت کتاب، عضوگیری و فعالیت بخش‌های گوناگون کتابخانه‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که «با توجه به رتبه‌ای که کتابخانه‌های استان اردبیل نسبت به سال گذشته و سایر کتابخانه‌های کشور کسب کرده است، آیا برای بهبود عملکرد و ارتقای رتبه در سال آینده، برنامه ویژه‌ای در نظر دارید؟» گفت: درصدد تدوین برنامه خاص و پرباری برای کتابخانه‌های این استانیم. برنامه «افق پنج ساله استان اردبیل» بر اساس خلاقیت و قابلیت پیشرفت تدوین شده است و پس از تایید واحد برنامه‌ریزی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل افزود: در «افق پنج ساله استان اردبیل» جزییات کتابخانه‌ای در نظر گرفته شده‌اند. این جزییات شامل بخش مجزای کودک، نابینایان، ناشنوایان و ارایه امکانات کتابخانه‌ای به مناطق محروم، حاشیه‌ای و روستایی‌اند.

وی درباره فعالیت انجمن خیران کتابخانه‌ساز اردبیل اظهار کرد: استان اردبیل از نخستین استان‌های کشور در تشکیل انجمن خیرین کتابخانه‌ساز به‌شمار می‌آید و در این راستا، اعضای این انجمن کوشیده‌اند تا کتابخانه «مرحوم علیپور» را در شهر اردبیل و کتابخانه روستایی در شهرستان مشکین‌شهر احداث کنند.

فرهمند افزود: خیرین برای ساخت کتابخانه روستایی در شهرستان مشکین‌شهر خواستار اختیار با هدف تعیین روستا شده‌اند که ما نیز با این خواسته موافقت کردیم. اکنون منتظر تعیین روستای مورد نظر خیرینیم.

وی ادامه داد: اداره کل کتابخانه‌های اردبیل در نیمه دوم شهریور ماه امسال برگزارکننده گردهمایی خیرین کتابخانه‌ساز استان اردبیل است. در این گردهمایی از افزون بر 500 نفر از خیرین کتابخانه‌ساز در عرصه‌های خرد و کلان و همچنین افرادی که در فرهنگسازی این اندیشه موثر بوده‌اند، دعوت خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط