نخستین کتابخانه روستایی «چنار سُفلی» با مساحت 300 متر مربع از سال 1388 در حال احداث است. امسال با هدف تکمیل این پروژه، 500 میلیون ریال بودجه تخصیص یافت._
وی با بيان اينكه شهرستان اسدآباد با 56 هزار نفر جمعیت، دارای سه باب کتابخانه عمومی «شهید رجایی»، «آجین» و «چنار علیا» است ادامه داد: هر سه باب کتابخانه این شهرستان به بخش مجزای کودک مجهزند و مجموع آنها صاحب 21 هزار عنوان کتاب و دو هزار و 900 نفر اعضای فعالند.
وی درباره سرانه مطالعه و کتابخانه این شهرستان گفت: سرانه کتابخانه شهرستان اسدآباد بسیار کمتر از استاندارد سرانه کتابخانه های کشور است. سرانه استاندارد کتابخانه کشور به ازای هر 100 نفر، 92/1 سانتیمتر مربع تعیین شده، در حالی که سرانه کتابخانه شهرستان اسدآبادبه ازای هر 100 نفر 60 سانتیمتر مربع است. سرانه مطالعه این شهرستان هم از آمار خوبی برخوردار نیست.
شمسی در پاسخ به این سوال که «همکاری شهرداری شهرستان اسدآباد با اداره کتابخانههای این شهرستان در حوزههای عمرانی، اهدای زمین و پرداخت نیمدرصد سهم کتابخانهها از درآمد شهرداریها چگونه است؟» عنوان کرد: تعامل شهرداری اسدآباد با این اداره مطلوب است و در ارایه مجوز ساخت و ساز، اهدای زمین و تحویل زمین به بخش مسکن و شهرسازی با هدف احداث کتابخانه فعال است. البته این تعامل میتواند بهتر از این هم باشد. سال گذشته شهرداری این منطقه 80 درصد از سهم نیمدرصد کتابخانههای اسدآباد را پرداخت كرد. البته طبق توافقهای انجام شده، این اداره علاوه بر پرداخت سهم نیم درصد امسال کتابخانهها، نسبت به تسویه حساب سال گذشته هم اقدام خواهد کرد.
شمسی درباره برنامههای ویژه ماه مبارک رمضان در کتابخانههای این شهرستان اظهار کرد: دو باب کتابخانه روستایی این شهرستان برای برگزاری نمایشگاه کتاب با محدودیت فضای فیزیکی روبهرو هستند و تنها کتابخانه شهید رجایی این قابلیت را دارد. اکنون مدتی است که سالن مطالعه این کتابخانه به مخزن تبدیل شده و برای برگزاری نمایشگاه کتاب با موضوع ماه مبارک رمضان باید از محیط پارک شهید رجایی (مکانی که این کتابخانه در آن قرار دارد) بهره برد.
نظر شما