سه‌شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۰
مدير انتشارات جهاد دانشگاهي: به دنبال بالابردن میزان کتابخوانی در کشوریم

محمد سُلگی در مراسم گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، فعالیت‌های این سازمان را محدود به تولید و توزیع کتاب ندانست و گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های جهادی و همکاری واحدهای وابسته، بتوانیم میزان کتابخوانی را افزایش دهیم./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، آيين گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با حضور علیرضا زجاجی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، محمد سلگی، رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و همکاران این سازمان صبح امروز، سه‌شنبه، 27 تیر در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در این مراسم با قدردانی از فعالیت‌های سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی گفت: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی یکی از واحدهای فعال در حوزه معاونت فرهنگی است که از آغاز تاسیس جهاد دانشگاهی حضور داشته و زمان تاسیس آن به 11 سال ختم نمی‌شود.

وی با بیان این مطلب که فعالیت سازمان انتشارات تنها محدود به چاپ و انتشار کتاب نیست، گفت: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی تاکنون موفق به انتشار چهار هزار و 500 عنوان کتاب شده است که برخی از این آثار در جوایزی مانند کتاب سال و کتاب فصل موفق به کسب عناوین برتر شده‌اند. همچنین این سازمان با برگزاری دو جشنواره کتاب سال دانشجویی و پایان‌نامه سال دانشجویی توانسته است به عنوان یکی از موفق‌ترین واحدهای جهاد دانشگاهی در سال‌های اخیر فعالیت کند.  

زجاجی در پایان گفت: تصمیم داریم بسیاری از واحدها را به قطب‌های مختلف تبدیل کنیم و برای مثال واحد اصفهان به قطب گردشگری تبدیل شود. 

در ادامه این مراسم، سُلگی، رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با ارایه گزارشی از فعالیت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در یازده سال گذشته، گفت: پس از تاسیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، همواره سعی ما در عمق بخشیدن به کار است. در بخش تولید جهت‌گیری ما روی موضوع خاصی مانند تولید و چاپ کتاب‌های آموزشی جهاد و در بخش توزیع تمرکز بر توزیع کتاب‌های جهاد و صرف انرژی بر معرفی این کتاب‌هاست.

وی ادامه داد: در بخش ترویج کتاب، تمرکز بیشتر بر ترویج کتاب و رونق کتابخوانی و مشارکت با نهادها و وزارتخانه‌های فرهنگی و سازمان‌های مرتبط با موضوع کتاب براي رونق کتابخوانی است.

رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی بر استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های جهادی برای تقویت کتابخوانی تاکید کرد و افزود: تقویت امور مربوط به کتاب و تلاش برای رونق تولید و ترویج کتاب با مساعدت واحدها، سازمان‌ها و مراکز وابسته به جهاد، از اصلی‌ترین اهدافی اند که سازمان انتشارات دنبال می‌کند.

سُلگی با اشاره به این‌که فعالیت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی تنها محدود به توزیع و تولید کتاب نمی‌شود، بیان کرد: برخی سازمان انتشارات را فقط مسوول تولید و توزیع کتاب می‌دانند که این تصویر درستی نیست. در تشریح این موضوع باید گفته شود سازمان انتشارات، مسوول تمامی فعالیت‌های مرتبط با کتاب در جهاد دانشگاهی است؛ به عنوان نمونه، این سازمان سالانه دو جشنواره کتاب سال دانشجویی و پایان‌نامه سال دانشجویی را برگزار می‌کند.

رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به سایر فعالیت‌های فرهنگی این سازمان گفت: سازمان انتشارات در هفته کتاب میزگردهایی با موضوع کتاب و جلسات نقد کتاب را برگزار می‌کند و برپایی کاروان‌های دانشجویی، براي بازدید از نمایشگاه و اهدای کتاب با هدف تجهیز کتابخانه‌ها نمونه‌هایی از فعالیت‌های این سازمان است.

سلگی در پایان گفت: بنابراین باید تصویر سازمان انتشارات به‌ويژه در درون تشکیلات جهاد دانشگاهی به درستی ترسیم و منعکس شود که این سازمان با تمامی ابعاد، وظایف و مسوولیت‌ها تنها منحصر به تولید و توزیع نیست. این تصور اصلاح‌شده به رونق امور سازمان کمک می‌کند زیرا تصویر ناقص قبلی که سازمان انتشارات را یک سازمان تک‌بعدی می‌بیند، آینده امور کتاب و کتابخوانی در جهاد دانشگاهی را به مخاطره می‌اندازد. 

در پایان این مراسم از الهام رشیدیان، پوریا زنده‌شو و مریم مبینی با اهدای هدایا و لوح تقدیر به عنوان کارمندان نمونه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی قدردانی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها