مراسم ترحیم زندهیاد بهروز ثروتیان ساعتی پیش با حضور چهرههای شاخصی چون جلیل تجلیل، رحمتالله شاکری، دکتر برات زنجانی، سید عباس سجادی و سید احمد حسینی در مسجد نور تهران برگزار شد._
سید احمد حسینی، شاعر و رییس انجمن شعر و ادب شهرستان کرج در این مراسم گفت: هرکس اسم استاد ثروتیان را میشنود، بی اختیار یاد نظامی گنجوی میافتد.
وی در ادامه با ذکر خاطرهای گفت: روزی استاد یک جلد از کتاب خسرو و شیرین را با تصحیح خود به من داد و گفت که این حاصل سالها زندگی در یک زیر زمین نمور است. خدا استاد را رحمت کند ما ثروت بزرگی را از دست دادهایم.
حسینی همچنین گفت: استاد ثروتیان در جایی بیان کرد که: جداییام از دانشگاه بسیار سخت بود، اما بعدها فهمیدم که چه نعمتی به دست آوردهام، چرا که اکنون قلم من میتواند در خدمت فرهنگ مکتوب این مملکت قرار بگیرد.
در این مراسم چهرههای شاخصی در شعر و ادب چون سهیل محمودی، جهانبخش محبینیا،رییس دانشگاه فرهنگیان،جلیل تجلیل، دکتر برات زنجانی، محمد سلمانی، سید عباس سجادی، رحمتالله شاکری، نادر محقق ارومی حضور داشتند.
همچنین مدیریت روابط عمومی انتشارات امیرکبیر، موسسه خانه کتاب، شرکت چاپ و نشر بینالملل، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مرکز آفرینشهای هنری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، خانه اندیشمندان علوم انسانی روابط عمومی اداره بهداشت و درمان سازمان نزاجا، شرکت چاپ و نشر بینالملل سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری، از جمله سازمان ها و نهادهایی بودند که با اهدا گل در این مراسم با خانواده زندهیاد بهروز ثروتیان ابراز همدردی کردند.
بهروز ثروتیان متولد سال 1316 در میاندوآب، نظامیشناس، پژوهشگر و فارغالتحصیل مقطع دكترای رشته ادبیات از دانشگاه تهران بود. وی ظهر شنبه (هفت مرداد) بر اثر ایست قلبی در منزل خود در کرج درگذشت.
از آثار مرحوم ثروتیان میتوان به «تصحيح و شرح آثار نظامی» (6 جلد)، «تصحيح ديوان حافظ»، «شرح ديوان حافظ» (چهار هزار صفحه در چهار جلد)، «فرهنگ اطلاعات نفايسالفنون»، «تصحيح جاودان خرد»، «پير طريقت گفت»، «بيان در شعر فارسی»، «روايات گهربار»، «طنز و رمز در الهینامه»، «بازنويسی آثار نظامی برای جوانان» (6 جلد) و «رويای عشق در مثنوی گل و نوروز» اشاره كرد.
نظر شما