این شاعر متعهد ادامه داد: به عنوان نمونه درباره شهيد دکتر مصطفي چمران و حضورش در پاوه كتابهاي مختلفي خوانده بودم اما وقتي با موقعيت آنها از نزديك آشنا شدم ديدم كه چه كار بزرگي انجام دادند و چگونه در آن شرايط سخت مقاومت كردند. وقايعي كه توسط سردار رستگارپناه و پيشمرگهاي كرد مسلمان براي ما بازگو شدند تاكنون در كمتر كتابي ثبت شدهاند.
رحماندوست افزود: سردار رستگار پناه به عنوان فردي كه 22 سال در منطقه كردستان در محورهاي مختلف فرماندهاي كرده است بدون شعار با استناد به شواهدي كه در آنجا وجود داشت حوادث آن دوره را براي نويسندگان و شاعران شرح ميداد و عمق مقاومت منطقه كردنشين را به تصوير ميكشيد.
این نویسنده انقلاب در پاسخ به اين سوال كه حضور در اين نوع سفرها چقدر براي نگارش یک كتاب جديد و دادن ايده به يك نويسنده اثر گذار است، گفت: اين سفر فرصت خوبي براي حضور در نوار مرزي كشور و آشنايي بيشتر با اتفاقهاي گذشته بود كه ميتواند فرصت پرداخت بيشتر به مسايل را در نگارش يك كتاب يا شعر در اختيار نويسنده قرار دهد. البته بعد از حضور در این نوع سفرها نميتوان انتظار نگارش كتاب در مدت زماني كوتاه را داشت اما اين سفرها فرصتي مغتنم براي ديدن زواياي پنهان دفاعمقدس به ويژه در منطقه كردستان است كه به ايدهيابي مولف كمك ميكند.
سفر نويسندگان به مناطق عملياتي غرب كشور به همت سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاعمقدس سپاه و بسيج از يكم تا سوم شهريور ماه با حضور 35 نويسنده انجام شد.
نظر شما