جواد جمشیدی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: اگر کتابداران به حوزه تالیف بیایند، ارزش کتاب برایشان بیشتر مشخص میشود چون با مراحل تولید کتاب آشنا میشوند.
وی ادامه داد: همچنین باید نشریاتی برای کتابداران شهرستانها وجود داشته باشد تا آنها بتوانند با مقالهنویسی قلم خود را تقویت و کارشان را آغاز کنند.
جمشیدی با بیان اینکه نگارش کتاب قواعد خاص خودش را دارد، گفت: نمیتوان از کتابداران انتظار داشت که بلافاصله به حوزه تالیف کتاب وارد شوند، بلکه باید به مرور زمان آماده انجام این کار شوند.
وی اظهار کرد: حتی میتوان این کار را با برگزاری مسابقاتی در زمینه خاطرهنویسی آغاز کرد تا کتابدار کمکم برای نگارش کتاب آماده شود و به سراغ تالیف برود.
به گفته جمشیدی، با توجه به اینکه منابع مکتوب خوب و مناسبی در دسترس کتابداران قرار دارند و آنها بخش زیادی از وقت خود را در کتابخانهها سپری میکنند، برخی از آنان میتوانند آثار ارزشمند و مناسبی تولید کنند.
وی که تجربه نگارش دو کتاب «دشمنشناسی از منظر قرآن کریم» و «غدیر در روایات فریقین» را در کارنامهاش دارد، اظهار کرد: بهتر است به همت اداره کتابخانههای عمومی هر استان یک مجله تخصصی برای کتابداران راهاندازی و زمینه رشد و ارتقای فعالیت آنان فراهم شود.
به گفته وی، سیاستگذاری مسوولان در این حوزه میتواند به تشویق و ترغیب کردن کتابداران به حوزه نگارش نقش موثری داشته باشد.
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰
نظر شما