به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، هومان حسیننژاد، یکی از مولفان «درسنامه طب اورژانس»، درباره محتوای این کتاب و کاربرد آن در حوزه پزشکی گفت: چند سال پیش برای دوره پزشکی عمومی برنامهای ضروری نوشته شد و به تصویب وزیر بهداشت هم رسید که بر اساس آن تمام دانشگاههای علوم پزشکی موظف بودند دانشجویان سال آخر پزشکی عمومی را یک ماه به بخش اورژانس بفرستند.
وی افزود: با وجود تصویب و اجرایی شدن این طرح، مرجع جامعی که همه برنامههای ضروری را شامل شود برای دانشجویان وجود نداشت و کتاب «درسنامه طب اورژانس» با این هدف نوشته شد که تمام برنامههای ضروری کارورزی مصوب وزارت بهداشت در آن گنجانده شده باشد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران استقبال از این کتاب را مناسب دانست و گفت: این کتاب هماکنون به عنوان منبع درسی در دانشگاههای تهران، اهواز، مشهد و اراک مورد استفاده قرار میگیرد.
این متخصص طب اورژانس، آثار مربوط به علم پزشکی را نیازمند بازبینی و بهروز شدن دانست و گفت: به همین دلیل تصمیم داریم در بازههای زمانی دو ساله، کتاب را ویرایش و مطالب را بهروز کنیم و جدیدترین مطالب را به کتاب بیفزاییم.
حسیننژاد درباره نثر این کتاب گفت: کوشیدیم مطالب را به فارسی روان بنویسیم و از زبان پزشکی روز ایران استفاده کنیم؛ هرچند نگاهی هم به دستورات فرهنگستان زبان داشتهایم.
مطالب این کتاب به هفت فصل تقسیم شدهاند. در این اثر به مسایلی مانند مهارتهای پایه، رویکرد به برخی شکایات و تظاهرات شایع در بخش اورژانس، مسمومیتها و بیماریهای محیطی پرداخته شده است.
«درسنامه طب اورژانس» به کوشش دکتر هومان حسیننژاد ندایی و با همکاری دکتر آرش صفایی، دکتر مرتضی طالبی دولوئی، دکتر مرضیه فتحی و دکتر جواد مظفری، که همگی از متخصصان طب اورژانس کشور هستند، از سوی انتشارات طبیب و تیمورزاده منتشر شده است.
این کتاب 276 صفحهای با شمارگان چهار هزار نسخه و به بهای پنج هزار و 950 تومان روانه بازار کتاب شده است.
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰
نظر شما