پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، کتاب «دين و زندگي روزمره» اثر محمد اسلم جوادي را منتشر کرد. این اثر مشکلات حیات دینی در زندگی روزمره را میکاود.-
به اعتقاد مولف این اثر، رابطه دين و زندگي روزمره رابطه ميان دو متغيري است كه به لحاظ تاريخي، در هم تنيده شدهاند تفكيكناپذيرند. دين ساحت قدسي و جانمايهاي است كه به كالبد مادي حيات معنا و سرزندگي ميبخشد. از سوي ديگر، زندگي روزمره نيز به آموزههاي ديني امكان ميدهد تا ظرفيتهاي نهفته خويش را آشكار کند و برنامهاي را كه براي نجات جهان، سوق دادن زندگي به سوي ارزشهاي پايدار جهان ملكوتي و استعلا بخشيدن انگيزهها و سايقهاي حيات دارد، عملي کند.
دين و زندگي روزمره مقولهاي پيچيده و روبهرو با دشواريهايی است که بر رابطه و پيوند آنها با يکديگر تأثير ميگذارد. موضوع اصلي اين کتاب نيز راه يافتن به درون اين دشواريها و تنگناهاست.
هدف اصلي کتاب «دين و زندگي روزمره» اين است كه مشكلات و موانع پيش روي حيات دينی در زندگي روزمره را هرچه بيشتر در معرض ديد قرار دهد؛ زيرا تنها با درك اساسي مشكلات و موانع است كه ميتوان به راهحل اساسی براي آنها دست يافت. بر اين اساس، کتاب حاضر هيچ راهحل بنيانی براي بهبود و ارتقای جايگاه دين در زندگي روزمره عنوان نمیکند اما بر جهتگيري ذهنياي تاکيد دارد كه بر اساس آن ميتوانيم تغيير اساسي در رابطه دين و زندگي روزمره ایجاد کنیم، تغييري که برخلاف محدوديتها و دشواريها ميتواند دين را به جوهر ازلي فرهنگ بدل کند.
نخستین چاپ کتاب «دين و زندگي روزمره» را پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با شمارگان هزار نسخه در 332 صفحه به بهای پنج هزار و 300 تومان منتشر کرده است.
نظر شما