کارشناس امور کتاب اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با بیان اینکه نهمین دوره نمایشگاه کتاب استانی کرمانشاه با حضور 400 ناشر کشوری و استانی برگزار میشود، اظهار کرد :هنوز اطلاع دقیقی از تعداد ناشران و عناوین کتابهای عرضه شده وجود ندارد زیرا ناشران تا شروع نمایشگاه ثبتنام میکنند.
پریسا محمدی با اشاره به تجربه برگزاری 9 دوره نمایشگاه کتاب استانی در کرمانشاه،درباره شرایط کمی و کیفی نمایشگاههای کتاب استانی در دورههای پیشین گفت: بهترین حسن برای نمایشگاههای کتاب استانی ثابت بودن زمان برپایی آن در هر سال است تا مخاطبان با اطلاع از زمان ثابت برگزاری نمایشگاه کتاب در استانها،برای خرید کتاب برنامهریزی کنند و نام استان از طریق زمان نمایشگاه کتاب در کشور شناخته شود.
وی با بیان اینکه وجود کتابهای چاپ جدید در کنار آثار تجدید چاپی برای نمایشگاههای کتاب استانی یک امتیاز است، افزود: کتابهای قدیم مانند کتابهای جدید و به روز برای مخاطبان کتاب استانی یک نیاز اساسی است و علاوه برآن حضور پررنگ ناشران کتابهای تخصصی و آموزشی در کنار ناشران عمومی در نمایشگاههای استانی، کیفیت نمایشگاههای کتاب استانی را افزایش میدهد.
محمدی با انتقاد از قانون موسسه نمایشگاههای فرهنگی کشور مبنی بر غیرقانونی بودن حضور کتابفروشان در نمایشگاههای کتاب استانی گفت: بهتر است کتابفروشان شهرستانی نیز سهمی در نمایشگاه کتاب استانها داشته باشند چرا كه به طور حتم آنها غیبت ناشران تهرانی را جبران میکنند و بهتر میتوانند کتابهای مورد نیاز مخاطبان استانی را فراهم کنند.
وی با اشاره به برگزاری زمان نمایشگاه کتاب استانی که در بسیاری از مواقع محل اعتراض کتابفروشان شهرستانی قرار میگیرد، اظهار کرد: بسیاری از کتابفروشان کرمانشاهی معتقدند که نمایشگاه کتاب استانی نباید در مهرماه برگزار شود زیرا بازار فروش کتاب را دچار رکود میکند،ما نیز طبق این نظرسنجی زمان نمایشگاه را به آذرماه موکول کردیم.
محمدی با بیان اینکه خرید کتاب با تغییر زمان برگزاری نمایشگاه کتاب استانی به ضرر مخاطبانی است که کتاب را به قیمت پشت جلد از کتابفروشان خریداری میکنند،عنوان کرد: تنها راهکاری که میتواند منافع کتابفروشان و در عین حال مخاطبان را تامین کند،حضور کتابفروشان شهرستانی در نمایشگاه کتاب استانی است.
یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰
نظر شما