مدیر روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان اینکه در بیشتر مراکز دانشگاهی، استقبال خوبی از نمایشگاه کتاب شده، افزود: با توجه به گرانی کاغذ و در نتیجه افزایش بهای کتاب، دانشجویان به نمایشگاههایی که در آنها کتابهای مورد نیازشان با تخفیف عرضه شوند نیاز دارند و در صورت اطلاعرسانی مناسب، استقبال خوبی هم از سوی آنها میشود.
طاهریان با بیان اینکه این نمایشگاه نقاط ضعف و قوت متعددی داشته، درباره مشکلات این مرکز در برخی دانشگاههای میزبان نمایشگاه اظهار کرد: برای مثال در دانشگاه تهران مکان و اطلاعرسانی مناسبی صورت نپذیرفت و بازدیدکنندگان کمی به نمایشگاه آمدند اما در دانشگاهی مانند علم و صنعت، زمان نمایشگاه تمدید شد و غرفههای فروش کتاب تا پایان این هفته (هفته نخست آبان ماه) نیز برپاست.
طاهریان در ادامه به فرمهای نظرسنجیهایی اشاره کرد که در زمان نمایشگاه طراحی شد و در اختیار دانشجویان و اعضای هیات علمی قرار گرفت و درباره نتایج آن گفت: نتیجهگیریهای به دست آمده نشان داد که از نظر دانشجویان، بهترین زمان برگزاری این نمایشگاه پس از زمان حذف و اضافه واحدهاست که در تجربههای بعدی، این نکته حتما لحاظ میشود.
برگزاری نمایشگاه کتاب دانشگاهی در شهرستانهای مختلف برنامه دیگری بود که مدیر روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی بر اهمیت آن تاکید کرد و گفت: طبق برنامهریزیهایی که در حال انجام است در صددیم بهمن ماه و همزمان با شروع ترم دوم تحصیلی، این نمایشگاهها را در استانهای مختلف کشور برگزار کنیم تا دانشجویان سراسر کشور بتوانند به آسانی به کتابهای درسی مورد نیاز خود دست یابند.
وی محدودیتهای برخی دانشگاهها را در تخصیص مکان مناسب برای نمایشگاه عاملی دانست که سبب شده برگزاری نمایشگاه در برخی مراکز علمی معتبر کشور با اشکالاتی مواجه شود و افزود: برپایی چنین نمایشگاههایی به مساعدت معاونان پژوهشی دانشگاهها بستگی دارد که امیدواریم در آینده این مسایل کمتر دیده شوند.
نمایشگاه کتاب در دانشگاههای شهر تهران در 12 دانشگاه استان تهران، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید تا پایان مهرماه 91 ادامه داشت و دانشگاه علم و صنعت تنها مرکزی است که همچنان میزبان کتابهای دانشگاهی است. دانشگاه صنعتی شریف نخستین میزبان این نمایشگاه بود.
سهشنبه ۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۸
نظر شما