محسن اصغري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بیان اینکه «گرند» به معناي چاپ كتاب بر اساس مطالعات پژهشي دانشگاهي است، عنوان كرد: با وجود دولتي بودن اين دانشگاه بودجهاي براي چاپ كتابهاي دانشگاهي حتي پس از تاييد نتيجه تحقيق وجود ندارد و ناشران دانشگاهي بايد با هزينه شخصي كتاب را منتشر كنند. این در حالی است که به عنوان مثال، چاپ یک كتاب 200 صفحهاي دانشگاهي نيازمند 40 ميليون ريال هزينه است.
وي افزود: اكنون طبق قانون وزارت علوم فقط خريد كتاب از روي گرند مجاز است اما از چاپ كتاب بر اساس گرند حمايت نميشود.
اصغري با بيان اينكه چاپ كتاب نيز مانند خريد منابع مورد نياز دانشگاهي نيازمند گرند و كمك هزينه دولتي است، اظهار كرد: به دليل محدوديت بودجه ناشران، فروش كتابهاي دانشگاهي در شهرستان با ركود مواجه است، زيرا فروش كتابي با شمارگان هزار نسخه از سوي انتشارات همين دانشگاه در گرگان با توجه به تعداد دانشجویان این دانشگاه بر اساس کتابهای مورد نیاز رشتههای علوم پایه، انسانی و فنی و مهندسی حدود دو سال زمان ميبرد.
وي درباره بازاريابي و توزيع كتابهاي دانشگاهي اين انتشارات و روشهاي بالا رفتن ميزان فروش کتابهایش گفت: اهداي سه عنوان كتاب به عنوان نمونه براي معرفي آثار مكتوب اين انتشارات به ساير ناشران دانشگاهي، اعلام تازههاي چاپ و معرفي آن در سايت انتشارات براي فروش اينترنتي و همچنين واگذاري كتابهاي دانشگاهي به مراكز پخش و كتابفروشيها با 35 درصد تخفيف، از روشهاي توزيع كتاب در اين انتشاراتند.
سهشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۵
نظر شما