شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۰
تاليف خاطرات اسارت توحيد صادق‌وند با عنوان «در حسرت ديدار»

«در حسرت ديدار» كتابي از خاطرات اسارت توحيد صادق‌وند است. این کتاب به قلم طيبه كياني در هشت فصل و 240 صفحه به نگارش درآمده است. اين اثر توسط انتشارات پيام آزادگان منتشر مي‌شود و اكنون در مرحله بازخواني راوي اثر قرار دارد.-

طيبه كياني به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)،‌ گفت: صادق‌وند پنجم شهريور ماه سال 1362 در عمليات محرم به اسارت ارتش صدام درآمد و در 28 مرداد سال 1369 به ايران بازگشت.

وی افزود: صادق‌وند حدود هفت سال در اردوگاه‌هاي مختلف عراق اسير بود و آنچه بيش از همه در خاطراتش جلوه‌گر است، شجاعت و فداكاري او براي مقابله با ظلم‌ دشمن به اسيران ايراني است.

کیانی درباره نحوه آشنایي‌اش با اين آزاده افزود: نخستين بار توحيد صادق‌وند را در نمايشگاه ملي كتاب دفاع مقدس در اصفهان ديدم و با وي براي ثبت خاطراتش صحبت كردم. يك سال بعد در نمايشگاه ملي كتاب دفاع‌مقدس در مشهد به مدت هفت روز با وي مصاحبه كردم و نتيجه آن نگارش یک كتاب شد، البته برخي اطلاعات ناقص بود كه با ديدار مجدد در سومين نمايشگاه ملي كتاب دفاع‌مقدس در شيراز اين اثر تكميل شد.

وي ادامه داد: هم اكنون اين اثر را براي بازخواني به راوي اثر سپرده‌ام تا اگر مواردي وجود داشته باشد، به اثر اضافه كند.

كياني درباره تفاوت خاطرات نقل شده اين آزاده با ديگر آزادگان گفت: خاطرات هر راوي با وجود اشتراک برخی بخش‌ها با خاطرات آزادگان دیگر، داراي نكات خاصی است كه آن‌ها را متفاوت مي‌كند.

وي درباره انتخاب عنوان «در حسرت ديدار» براي كتابش افزود: اين نام مربوط به ماجراي فوت مادر صادق‌وند است. وقتي خبر آزادي اسرا منتشر شد، او از شدت خوشحالي سكته كرد و از دنيا رفت. صادق‌وند تا زمان بازگشت به ايران خبري از فوت مادرش نداشت و در حسرت ديدار او باقي ماند.

كياني در پايان گفت: اين كتاب در هشت بخش و 240 صفحه به نگارش درآمده و براي چاپ به  انتشارت پيام آزادگان سپرده خواهد شد. يكي از ماجرا‌هاي جالب خاطرات صادق‌وند كه بي‌ارتباط به دوران مبارزات انقلاب نيست، مربوط به تيركماني است كه براي او ماجرا‌هاي مختلفي را به دنبال دارد. وی در زمان مبارزه با سربازان رژيم پهلوي به وسيله آن به سربازان سنگ پرتاب مي‌كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها