به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی هفتمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، وفایی با بیان اینکه شعر به عنوان یکی از گونههای عظیم هنر یک ملت است، گفت: در کشور ما از دیرباز شعر سرایی شهره بوده و شاعران بزرگی از کشور ما به جهان معرفی شدهاند.
وی افزود: شاعران به عنوان کسانی که از مقوله هنر بهرهمند هستند و با این زبان پیامشان را منتقل میکنند، در همه ادوار تاریخ اثرگذار بودهاند و امروز هم شاهد هستیم که بزرگانی مانند حافظ، سعدی، مولوی و فردوسی با اینکه شاید نزدیک به هزار سال از زمان آنان گذشته، شعرها و پیام شعرهایشان باقی مانده باشد.
رییس دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: از سوی دیگر اگر شاعران در هر دورهای با یکدیگر نوعی اتحاد داشته باشند و مشترکات خود را به میان بگذارند، اثرگذاری شعرشان بیشتر خواهد شد.
مولف کتاب «تاثیر زبان فارسی بر زبان ازبکی» و «فرهنگ لغتنامه واژگان مخفف در زبان فارسی» اضافه کرد: به نظر من برپایی جشنواره شعر فجر به ویژه اگر وجهه بینالمللی هم داشته باشد، میتواند زمینه اتحاد شاعران را به ویژه در این زمانه که شاهد بیداری اسلامی در منطقه هستیم، فراهم کند.
وفایی گفت: خوشحالم که در دورههای قبلی جشنواره شعر فجر هم سهمی ایفا کردهام و امسال هم یک روز را در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی، میزبان شاعران خارجی حاضر در این جشنواره خواهیم بود.
دبیر شورای گسترش زبان و ادبیات فارسی و مصحح آثاری از قبیل «دیوان مسلمان ساوجی»، «مرادالعارفین» درباره میزان تاثیرگذاری این جشنواره در دورههای قبل، گفت: جشنواره شعر فجر توفیقاتی داشته است و ما هم باید به شیوههای مختلف در همفکری و هماندیشی شاعران حاضر در هر دوره تلاش کنیم.
نویسنده «فرهنگ لغتنامه واژگان مخفف در زبان فارسی» با اشاره به تاثیر حضور شاعران مطرح کشورهای دیگر در جشنواره شعر فجر گفت: شاعرانی که به ایران میآیند، زمینههای مشترک زیادی با شاعران متعهد ما دارند و همفکری آنها با یکدیگر اثرگذار خواهد بود، اما باید متوجه باشیم که اینگونه هماندیشیها تاثیر خود را به صورت آنی نشان نخواهد داد.
به گفته رییس دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی، برنامه حضور شاعران خارجی در این دانشکده در یکی از روزهای برگزاری هفتمین جشنواره بینالمللی شعر فجر خواهد بود.
شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۲
نظر شما