علیرضا ربانی در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار کرد: این کتابها به همراه منابع الکترونیک صوتی و تصویری در مدت یکسال و نیم تهیه و تولید شده است.
دبیر سمینار بومي سازي دورههاي آموزش زبان انگليسي با اشاره به بومی سازی مجموعه کتابها و منابع الکترونیک سمعی و بصری دورههاي آموزش زبان انگلیسی، عنوان كرد: اين نرمافزارها كه نمونه خارجي ندارد از کتابهای آموزش زبان انگلیسی( heythere) ،(Backpack) و (Top notch) از مجموعه کتابهای لانگ من پیرسن تهيه شدهاند.
وی با تاکید بر اینكه منابع الکترونیک دیداری و شنیداری چندرسانهای آموزش زبان انگلیسی، نخستین بار در کشور طراحی و بومیسازی شدهاند، افزود: این نرمافزارها بر اساس سیاستها و رویکردهای وزارتخانههای آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی طراحي شدهاند.
رباني عنوان كرد: اين طراحی از سوي کمیتهای 14 نفره از کارشناسان زبان انگلیسی با سرپرستی مدیریت نشر غزال جوان انجام شد.
دبیر سمینار بومیسازی دورههای آموزش زبان انگلیسی، امکان پخش همزمان صدا و تصویر، سادگی کار با نرمافزار، قابلیت برقراری ارتباط با کاربر، تنوع و تعدد تصاویر، قابلیت بازکردن فیلم و متنهای آموزشی و اتصال کاربر به اینترنت هنگام استفاده را از ویژگیهای نرمافزار چندرسانهای زبان انگلیسی عنوان کرد.
ربانی تاکید کرد: اکنون نرمافزار چندرسانهای در مراکز آموزش زبان انگلیسی سراسر کشور مورد استفاده قرار میگیرد و فلشکارتهایی برای تقویت مهارتهای زبانی دانشآموزان در نظر گرفته شده که تا پایان سال جاری به بازار خواهد آمد.
وي عنوان كرد: تغييرات اعمال شده بر منابع صوتي، تصويري و ويدويي مطابق اصلاحات انجام شده در كتابهاي مرتبط با آنهاست كه مربيان آموزش زبان انگليسي از آنها استفاده ميكنند.
شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۱
نظر شما