یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۳
قصه‌گویی دارویی شفابخش برای خانواده‌هاست

محمدباقر آدوسی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از قصه‌گویی به عنوان دارویی شفابخش برای خانواده‌ها یاد کرد و گفت: تسلط پدر و مادرها به این هنر باعث می‌شود که فرزندان‌ با اخلاقی به جامعه تحویل دهند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، محمد باقر آدوسی در ویژه‌برنامه‌ای که با حضور میهمانان خارجی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در منطقه‌ آزاد ارس برگزار شد، ضمن تجلیل از نقش تاثیرگذار تبریز در تاریخ کشورمان به تشریح اهمیت قصه و قصه‌گویی پرداخت و افزود: یک سوم از قرآن کریم به زبان قصه بیان شده است و همین امر نشان از آن دارد که قصه می‌تواند به عنوان یک واسطه تربیتی مهم مورد استفاده مربیان و اولیای تربیتی قرار گیرد. 
 
وی در تشریح دلایل اهمیت قصه و برگزاری جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی گفت: کانون بیش از  دو ‌هزار مربی قصه‌گو دارد که در 9 ماهه‌ گذشته بیش از 70 هزار دفعه قصه‌گویی کرده‌‌اند و یک میلیون و دویست هزار کودک و نوجوان نیز مخاطب این قصه‌ها بوده‌اند. 

آدوسی تاکید کرد: برای تربیت انسان‌هایی که بتوانند در آینده‌ جامعه نقش ایفا کنند، باید قوه تخیل آنان را تقویت کرد و قصه، این کار مهم را انجام می‌دهد. 

معاون فرهنگی کانون با بیان این که مبنا و اساس تمامی فعالیت‌های کانون کتاب است گفت: قصه‌گویی نیز در همین مسیر از جمله مهم‌ترین برنامه‌های مراکز فرهنگی‌هنری و بن‌مایه‌ اصلی این فعالیت‌ها محسوب می‌شود. 

دکتر نجف‌زاده معاون فرهنگی منطقه آزاد ارس نیز در این برنامه به تاثیر مثبت حضور قصه‌گویان جشنواره در منطقه آزاد ارس پرداخت و گفت: این حضور موجب ترغیب کودکان و خانواده‌ها به امر قصه‌گویی می‌شود. 

وی تاکید کرد: قصه از ارزش بالایی در انتقال آموزه‌های دینی و اخلاقی به کودکان و نوجوانان برخوردار است و در عصر حاضر می‌تواند به افزایش تعامل خانواده‌ها با کودکان خود کمک کند. 

نجف‌زاده همچنین اظهار امیدواری کرد مرکز فرهنگی هنری کانون در این منطقه به زودی فعالیت خود را آغاز کند. 

در این مراسم که حجت‌الاسلام الیاس ابراهیمی، مدیر کانون استان آذربایجان شرقی و مدیر اجرایی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی نیز حضور داشت، برنامه‌های متنوعی برگزار شد. «راجر واقان جنکینز» قصه‌گوی سنگاپوری نیز برای شرکت‌کنندگان در مراسم قصه گویی کرد. 

اهدای یک هزار و ۲۰۰ جلد کتاب به دانش‌آموزان منطقه آزاد ارس از دیگر برنامه‌های این مراسم بود. 

قصه‌گویان خارجی شرکت‌کننده در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در مدت اقامت خود در منطقه آزاد ارس همچنین از نقاط دیدنی این منطقه از  کلیسای تاریخی سنت استپانوس بازدید کردند. 

این برنامه در ادامه‌ مشارکت منطقه آزاد ارس با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در برگزاری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار شد.
 
حضور قصه گویان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در مدارس منطقه آزاد از برنامه‌هایی است که در طول برگزاری جشنواره اجرا خواهد شد.
 
این جشنواره صبح امروز، 29 بهمن در تبریز آغاز شد و تا یکم اسفند ادامه می‌یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها