قربانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: خیران بعد از مدرسهسازی، کتابخانهسازی، وارد حوزه چاپ و نشر کتاب شوند و کتابهای تخصصی از سوی خیران منتشر و از طریق رسانه ملی تبلیغ شود.
تهیهکننده شبکه استانی لرستان با اشاره به اهدای کتابهای شخصی ادبی، تاریخی و هنری خود به کتابخانههای استان لرستان گفت: فرهنگ اهدای کتاب باید از طریق رسانه ملی، اهالی چاپ و نشر کتاب و مسوولان فرهنگی ترویج شود.
وی با بیان اینکه کتابخانه شخصی وی شامل 500 جلد کتاب در بخشهای تاریخ، ادبیات و هنر است، اظهار کرد: کتابهای خوانده شده نباید در قفسههای کتاب حبس شوند و از طریق فرهنگ اهدای آثار مکتوب به کتابخانههای عمومی، میتوان افراد دیگر را در علم خود شریک کرد.
قربانی با اشاره به اهدای 70 جلد کتاب به کتابخانه عمومی شهید مطهری گفت: نخستین بار کتابهایم را به کتابخانه عمومی شهرستان زاغه و دو نوبت دیگر کتابها را به کتابخانههای ارشاد و کتابخانه عمومی شهید مطهری خرم آباد اهدا کردم.
قربانی درباره تاثیر فرهنگ اهدای کتاب در جامعه گفت: اطلاعات و محفوظات شخصی انسان باید وارد میدان عمل شود و جنبه کاربردی پیدا کند تا علم و دانش در جامعه نشر پیدا کند.
وی با تاکید بر علاقه خود به کتاب و گردآوری آثار مکتوب گفت: اکنون 20 هزار نسخ اکترونیکی در رایانه شخصیام وجود دارد اما نمیتوان از کتابهای کاغذی به سادگی دل کند و فقط به دنیای مجازی اکتفا کرد.
تهیه کننده شبکه افلاک درباره تهیه برنامههای کتابی این استان گفت: برنامه تازه نفس که از سوی گروه جوان این استان تهیه شده، بخشی به نام باغ کاغذی دارد که به معرفی تازههای چاپ و نشر به ویژه از سوی نویسندگان استانی و بومی میپردازد.
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰
نظر شما