سه‌شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
نامگذاری کتابخانه‌ها تاثیری بر فراوانی منابع مکتوب مرتبط با آن‌ها ندارد

اکرم کرمی، رییس کتابخانه عمومی علامه طباطبایی تهران گفت: ارتباط مبنایی میان نامگذاری کتابخانه‌های عمومی با نام شخصیت‌های فرهنگی و تعداد منابع موجود مرتبط با این نام آوران، وجود ندارد و این نامگذاری تصادفی است.-

کرمی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: کتابخانه عمومی علامه طباطبایی فقط به نام صاحب «المیزان» نامگذاری شده و به عنوان یک کتابخانه عمومی همه منابع را در خود دارد اما در کنار این آثار مکتوب، آثار علامه طباطبایی نیز در این کتابخانه نگهداری می‌شود.

وی درباره این کتابخانه گفت: کتابخانه علامه طباطبایی تهران که در میدان هاشمی، انتهای یادگار امام جنوبی، خیابان شهیدان، تقاطع هاشمی قرار دارد از سال 1373 دایر شده و دارای 12 هزار عنوان کتاب است.

رییس کتابخانه‌های عمومی علامه طباطبایی گفت: این کتابخانه هزار عنوان کتاب آموزشی و هزار و 500 جلد کتاب مرجع دارد.
 
وی افزود: به دلیل واقع شدن در فرهنگسرای کار و با یدک کشیدن نام علامه طباطبایی، منابع عرضه شده به کار و کار آفرینی یا آثار این شخصیت برجسته محدود نمی شود. 

کرمی با اشاره به این که مخاطبان این کتابخانه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند، عنوان کرد: مخاطبان عمومی، پشت‌کنکوری‌ها و دانشجویان مقاطع گوناگون از ظرفیت سالن مطالعه این کتابخانه استفاده می کنند که با توجه به زمان کنکور ساعت کار کتابخانه یک ساعت افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به افزایش ساعت کار کتابخانه علامه طباطبایی از ساعت 20 به 21 گفت: این کتابخانه از ساعت 8  تا 21  آماده ارایه خدمات به مخاطبان عمومی و دانشگاهی است.

کرمی با اشاره به توسعه کتابخانه‌های دیجیتال در سطح کشور گفت: ارتباط چهره ‌به چهره کتابدار با کاربران کتابخانه‌های عمومی مهم‌ترین مزیت استفاده از کتابخانه‌های واقعی و عمومی است اما کتابخانه‌های مجازی و دیجیتال با فناوری به روز و خلاقیت کتابداران باید بتوانند اطلاعات به روز را در اختیار اعضای کتابخانه قرار دهند و آن‌ها را جذب کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط