چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
هدف کتابم رفع سوءفهم از این بیماری در جامعه متخصصان است

مجید محمود‌علیلو، مولف کتاب «اختلال شخصیت مرزی» گفت: یکی از اهداف تالیف این کتاب رفع سوءفهم از این بیماری میان متخصصان روانشناسی است.-

محمود‌علیلو، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اشاره به این‌که بین متخصصان روانشناس نیز کج‌فهمی‌هایی از این بیماری وجود دارد اظهار کرد: برخی از این متخصصان، بیماری اختلال شخصیت مرزی را به عنوان بیماران دارای رفتار بازیگری می‌شناسند و از آن‌جایی که این کتاب به صورت حرفه‌ای و برای استفاده روان‌درمانگران تالیف شده است، سعی می‌کند این کج‌فهمی‌ها را در میان این قشر از بین ببرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز در رشته روانشناسی، دیگر مزیت این کتاب را بررسی روش درمانی بر پایه رفتار‌درمانی دیالکتیکی عنوان کرد و افزود: این روش که در کتاب نیز به آن اشاره شده است، به روان‌درمانگران کمک می‌کند تا بیماران اختلال شخصیت مرزی را همان‌گونه که هستند بپذیرند.

وی در ادامه گفت‌و‌گو با ایبنا، کتاب اختلال شخصیت مرزی را کتابی فنی معرفی کرد و گفت: این کتاب ماحصل پروژه‌ای چند ساله است که در کنار دو کتاب دیگر در این زمینه مبحث این بیماری را کامل می‌کند، تا بیماران و متخصصان در امر درمان این بیماری که از ناتوانی بیماران در تنظیم هیجانشان ناشی می‌شود درمان کنند.

علیلو، ادامه داد: «اختلال شخصیت مرزی» در کنار دیگر کتابی که مختص این بیماران نوشته شده است، خود‌یاری در میان بیماران و اساس درمان آن را در بین متخصصان  ارتقا می‌بخشد، زیرا الگوی شخصیت مرزی در کشور رو‌به گسترش است.

مولف این کتاب با اشاره به ‌این‌که این بیماری بر‌خلاف تصور مردم و حتا برخی از متخصصان قابل درمان است، گفت: کتاب حاضر سعی دارد به متخصصان بیاموزد که بیماران را به عنوان یک بیمار قابل درمان پذیرش کنند و بیماری آن‌ها را نمایشی تلقی نکنند، زیرا با پذیرش می‌توان به تغییر و درمان بیماری اختلال شخصیت مرزی رسید.

وی، فهم آسان این بیماری در این کتاب را از دیگر مزایای کتاب اختلال شخصیت مرزی عنوان کرد و گفت: در تالیف این کتاب سعی کرد‌ه‌ام به زبانی ساده این بیماری و علایم آن را به رشته تحریر درآورم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها