کتاب «فرهنگ و آداب روزهداری با غذاهای طبیعی» به چاپ چهارم رسید. این اثر ضمن تاکید بر فرهنگ روزهداری و بیان فواید آن، دستورهای غذایی که در این ایام استفاده آنها سودمندتر است، معرفی میکند.-
مولفان در بخشی با عنوان «روزه از نظر درمانهای طبیعی» بیان کردهاند که این دستور پیامبر اکرم(ص) همان چیزی است که نه تنها در گذشته بلکه امروزه بسیاری از محققان و درمانگران طبیعی در آمریکا، انگلیس و آلمان به آن رسیده و آن را با تجربه و آزمایش به اثبات رساندهاند.
همچنان که کتاب «فرهنگ و آداب روزهداری با غذاهای طبیعی» اشاره دارد، متخصصان درمان طبیعی نخستین و اساسیترین اصل درمان طبیعی را این موضوع میدانند که «تمامی بیماریها معلول یک علت مشابه هستند و آن جمع شدن مواد زاید و زیانبار در دستگاههای بدن و تلاش برای دفع آنها.»
این کتاب روزه را بزرگترین عامل پاکسازی و اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان عنوان میکند و ضمن معرفی غذاهای دیر هضم و سریعالهضم نحوه ترکیب و مصرف آنها را میآموزد.
در این اثر که در بیست و سه فصل تنظیم شده است، فرهنگ و آداب روزهداری به عنوان برنامه اعتدال، تضمین سلامت بشر و رژیم غذایی شفابخش ارایه شدهاند.
«روزه در جهان طب و بهداشت»، «فواید افطار با خرما»، «پیامهای بهداشتی و طبی ماه رمضان»، «احکام روزه بیمار»، «برنامه غذایی افطار و سحر»، «غذاهای شیرین و شیرینیها» و «شربتها» عناوین برخی فصول این نوشتارند.
مخاطبان با مطالعه این اثر با مهمترین عوارض روزه بدون سحری، مهمترین عوامل گرسنگی و تشنگی زودرس، توصیههای سحری و پاسخ ائمه معصوم(ع) در شبهه فراکنیهای مغرضانه روزه، آشنا میشوند.
از فصل نوزدهمین تا بیست و سوم کتاب طرز تهیه غذاهایی برای سحری، افطاری، شیرینیها و دمنوشها ذکر شده است. از این میان میتوان آش شله قلمکار، آش گندم و عدس، خورش کرفس با سویا، حلوای هویج، کاچی، آبگوشت گیاهی، آش ترخون، هلیم بادمجان، کوفته، آش لوبیا سفید، قیمه پلو با گوجه، شربت عسل با اسفرزه، شیرینی خرمایی، شربت سرکه شیره و دم کرده دارچین و زنجبیل را نام برد.
چهارمین چاپ کتاب «فرهنگ و آداب روزه داری با غذاهای طبیعی» را انتشارات سفیر اردهال با شمارگان هزار و 100 نسخه در 244 صفحه به بهای هشت هزار تومان منتشر کرده است.
نظر شما